Danai Media
Image default
Bedrijven

Zo kan je als ondernemer zonder pand werken

Het klinkt je misschien wat raar in de oren. Je kan ondernemen zonder dat je daar een pand voor nodig hebt. Je kan je namelijk gewoon inschrijven op een zakelijk inschrijfadres. Dat kan natuurlijk wel heel aantrekkelijk zijn om voor te gaan. Je kijkt gewoon naar wat de aanbieder voor mogelijkheden heeft en je kan er direct mee aan de slag. Bekijk de tarieven en je zal direct al overtuigd zijn dat dit de kans is die je moet pakken. Dit geldt bovendien niet alleen voor ondernemers die pas net beginnen met hun zakelijke reis.

Ondernemen in moeilijke tijden

Het is ook een optie voor ondernemers die moeilijke tijden beleven. Wanneer jouw bedrijf het moeilijk heeft, dan kijk je natuurlijk naar alles wat je kan doen om in de kosten te snijden. Kan je bijvoorbeeld de huur niet meer betalen? Dan hoeft dat niet direct het einde te zijn. je geeft dan je huidige bedrijfspand op en verhuist naar een zakelijk inschrijfadres. Zo kan je tegen lagere kosten op een iets andere manier door die moeilijke tijden komen en weer het bedrijf opnieuw opbouwen tot iets moois.

Ondernemen op een nieuwe manier

Een einde maken aan de hoge kosten van het huren hoeft niet alleen maar aantrekkelijk te zijn wanneer je moeilijke tijden beleeft. Misschien is het wel tijd geworden om eens te bekijken of je kan ondernemen op een nieuwe manier. Je hebt misschien al die ruimte die je voorheen had helemaal niet meer nodig. In plaats daarvan kan je juist veel besparen door een werkplek te huren bij een zakelijk adres. Dat is op zich dus al een reden om ook eens te bekijken wat er allemaal mee mogelijk is.

Geen last in huis

Een reden om niet te kiezen voor thuiswerken, maar juist voor deze optie te gaan, is ook te geven. Wanneer je namelijk thuis aan het werk bent, dan lopen ook de zaken van het huishouden er natuurlijk doorheen. De kinderen zijn druk, er moet gestofzuigd worden, er gebeurt buiten van alles. Dat kan je allemaal eigenlijk helemaal niet gebruiken. Als je zonder pand wilt ondernemen, dan is dit dus misschien wel niet het beste idee. Een zakelijk inschrijfadres heeft je dan juist meer te bieden.

Bron: https://www.damoffice.nl/