Danai Media
Image default
Bedrijven

Verschillende manieren om LED-flatpanels te installeren

Houd er bij het installeren van LED-panelen rekening mee dat niet alle installatiemethoden van toepassing zijn op elk afzonderlijk paneel. Vanwege hun ontwerp kunnen sommige ervan afwijken, dus lees het specificatieblad en neem contact op met een vriendelijke klantenservice medewerker waar u LED-panelen in de ledpaneelgroothandel koopt voordat u een aankoop doet, als u niet zeker weet hoe u het paneel wilt installeren. Oh, en installatie met ducttape telt niet!

Drop in plafondinstallatie

Drop-in plafondinstallatie is de meest voorkomende installatie voor nieuwe LED-flatpanels. Je verwijdert eenvoudig de bestaande armatuur en lampen en plaatst deze er meteen in. Veruit de snelste manier en er is geen extra hardware nodig.

Inbouw- en ophang installatie

Inbouw panelen hebben een mooie vlakke uitstraling en zijn relatief eenvoudig te installeren. Ze verzinken iets in het plafond, wat betekent dat ze wat meer tijd en moeite kosten om te installeren. Daarnaast kan het ophangen van een paneel je kantoor een mooie moderne uitstraling geven. Het ophangen van het paneel kan echter de meeste tijd in beslag nemen om te installeren en wordt niet aanbevolen in gebieden waar vaak aardbevingen optreden. Ophang installaties vereisen dat kabels aan het plafond worden bevestigd en vervolgens aan het flatpanel worden bevestigd om het aan de bevestigingen in het plafond te hangen. Als het goed is gedaan, zien de panelen er geweldig uit en

Opbouw en verzonken installatie

Deze panelen vereisen meestal extra montagekits om te installeren, net als ophang installaties. Bij opbouwmontage installeert u de kit op het gewenste oppervlak (muur of plafond), bevestigt u vervolgens het paneel aan de montage en bent u klaar. Er is nog een andere manier om een ​​flatpanel te installeren, en het is vlak tegen de muur of het plafond. Je hebt geen opbouwkits of ophangkabels nodig. Je gebruikt gewoon de meegeleverde hardware (ankers en schroeven) om hem direct op een oppervlak te monteren. Simpel als dat. Hopelijk geeft dat u een idee of twee de volgende keer dat u een LED-flat panel wilt installeren, of misschien zelfs al die oude TL-armaturen in uw kantoor wilt vervangen. Vergeet niet om een ​​gecertificeerde elektriciens kabel te hebben en die panelen te installeren, want elektriciteit is allemaal leuk en spelen totdat de resultaten schokkend zijn! Zie onderstaande video voor een voorbeeld van hoe eenvoudig het is om een ​​drop-in plafond LED flat panel te installeren.