Danai Media
Image default
Bedrijven

Het leuke van Venlo

Venlo is de grootste gemeente in Noord-Limburg. Met meer dan 100.000 inwoners, is het ook wel duidelijk dat er genoeg te doen is in deze leuke gemeente. Niet voor niets gaan er vele toeristen naar Venlo. Je kunt er bijvoorbeeld ook heerlijk even winkelen. Wat er nog meer zo leuk is aan Venlo? Je leest het hier.

De binnenstad

Alleen de binnenstad van Venlo is al een belevenis op zich. Venlo heeft niet alleen vele winkels er zijn ook vele mooie historische gebouwen te bewonderen. Zo kun je dus het shoppen heerlijk afwisselen met een terrasje en genieten van het mooie uitzicht dat de binnenstad van Venlo biedt.

Bezienswaardigheden

Venlo telt vele leuke bezienswaardigheden. Die bezienswaardigheden zijn trouwens niet alleen leuk voor volwassenen. Zo is er ook een hele leuke kinderboerderij: kinderboerderij Hagerhof. Hier kun je heerlijk ontspannen. Er zijn diverse dieren te bewonderen: varkens, geiten, konijnen, noem maar op. Daarbij zijn er ook nog eens educatieve projecten, waarbij je veel kunt leren over de natuur. Verder is er een leuk pannenkoeken restaurant. Wat wil je nog meer?

Natuurlijk heeft Venlo ook diverse musea. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Limburgs museum? Een interessant museum waar je veel informatie tot je kunt nemen. In het Limburgs museum zijn er diverse tentoonstellingen. Wil je meer weten over het leven van een prinses in de 18e eeuw? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Busje huren Venlo

Meer van Venlo zien? Heel begrijpelijk, want wat hierboven is vermeld, is nog maar het topje van de ijsberg. Als je meer wil zien, is het leuk om een busje te huren in Venlo. Als je een busje huren Venlo wil, zie je nog veel meer van deze mooie gemeente. Hierbij geldt wel een waarschuwing: pas goed op, misschien vind je het wel te leuk en wil je zomaar ineens in Venlo gaan wonen…

https://autoverhuurdemulder.nl/busje-huren-venlo/