Danai Media
Image default
Winkelen

Waarom u een Led Bouwlamp moet kiezen

Een led bouwlamp is een veelgebruikte lamp, maar van talloze verschillende soorten. Bouwbedrijven hebben de keuze uit een verscheidenheid aan verlichtingstechnieken, waaronder zowel traditionele als moderne led-bouwlampen. Als ondernemer, is het daarom van cruciaal belang om voor een verantwoordelijke verlichtingstechniek te kiezen die bij uw bedrijf, locatie en behoeften past. Hieronder vindt u 5 belangrijke redenen waarom u voor een led bouwlamp moet kiezen:

1. Lage energiekosten:

Led verlichting is de energiezuinigste verlichtingsoptie die er is. Traditionalere verlichtingssystemen zoals spaarlampen en gloeilampen verbruiken veel meer energie dan led-verlichting. Omdat led-verlichting een zo laag mogelijke energieverbruik heeft, bespaart het bouwbedrijf veel geld wat u in andere zakelijke behoeften kunt investeren.

2. Stralingswarmte

In tegenstelling tot traditionele gloeilampen, gaan led-bouwlampen bijna geen warmte uitstralen. Met led-bouwlampen kan de gebruiker de concurrentie aangaan met de omgevingstemperatuur, wat gunstig is voor het milieu: er is geen extra energieverbruik voor het verhogen van die temperatuur.

3. Lange levensduur

Led bouwlampen hebben een veel langere levensduur dan gloeilampen, wat betekent dat u de lamp minder vaak hoeft te vervangen. Led bouwlampen hebben een gemiddelde levensduur van ongeveer 25 jaar, waardoor de kosten voor vervanging en onderhoud voor een bouwbedrijf aanzienlijk worden verminderd.

4. Betere lichtkwaliteit

Led-lampen verlichten de ruimte op een beter en natuurlijker manier. Led-verlichting is ook beter omdat het in staat is om te focussen op specifieke delen van een kamer of een gebied. Dit kan van belang zijn wanneer het de bedoeling is om bepaalde functies uit te voeren.

5. Duurzaam

Led-verlichting bevat geen giftige stoffen zoals lood of zware metalen, waardoor ze tot de meest milieuvriendelijke verlichtingstechnieken behoren. Ook is led-verlichting duurzaam omdat het geen grote delen bevat die moeilijk te recycleren zijn. Hoewel led-verlichting voordelen biedt voor de meeste bedrijven, kunnen er ook enkele nadelen optreden die u moet overwegen. De vooraanstaande nadelen zijn:

1. Hogere aanschafkosten

Led-verlichting is duurder om aan te schaffen dan traditionele verlichting zoals gloeilampen. Hoewel de meerprijs zichzelf over een langere periode terugbetaalt, kunnen de aanschafkosten hoog zijn voor een beginnend of kleiner bouwbedrijf.

2. Weergaven

Led-lampen zijn niet altijd het meest optische verlichtingssysteem als het gaat om het maken van kunstwerken zoals schilderijen, kunst of graffiti. De kleurweergave van led-verlichting is vaak minder dan die van een traditionele gloeilamp.

Conclusie

In het algemeen hebben led-bouwlampen veel voordelen boven traditionele verlichtingstechnieken, en het is een verstandige investering voor elk bouwbedrijf om in zichzelf te investeren. Als u een van de top 10 led-bouwlampen wilt bestellen, kunt u hier terecht.