Danai Media
Image default
Bedrijven

Leds in allerlei soorten, maten en modellen bestel je op ledonline.nl

Led Online is een veelzijdige online ledlampenwinkel. Het assortiment bestaat uit A-kwaliteit lampen voor binnen- en buitengebruik. Van LED panelen als kantoorverlichting, led tl-buizen voor fabrieken en inbouwspots speciaal voor de keuken. De leds zijn stuk voor stuk scherp geprijsd, omdat ze zonder tussenhandelaar direct bij de fabrikant worden ingekocht. De lampen zijn energiezuinig – je hebt de investering er binnen een paar jaar al weer uit – en ze gaan jarenlang mee. Kiezen voor led is dus niet alleen een slimme, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Nog een groot pluspunt van de ledlamp is de veiligheid. Kun je je nog herinneren hoe heet een gloeilamp soms kon worden? Met een led zal dat nooit gebeuren. Onderhoud behoeven led-armaturen niet of nauwelijks. De meeste behuizingen zijn stofdicht. Qua fitting heb je bij ledonline.nl onder meer de keuze uit E27, E14, GU10 en led tl-buizen. De lichttemperatuur die een led geeft, gaat van heel warm (sfeerverlichting) tot helder daglicht en natuurlijk veel variaties daar tussenin. 

Een mooie en goede lamp is de vierkante opbouwspot met GU10 fitting. De spot is te kantelen en te draaien in meerdere richtingen. Dit zijn de afmetingen:

  • 83 mm lang;
  • 83 mm breed;
  • 80 mm hoog.

De spot heeft de IP20 certificering oftewel hij is alleen geschikt om binnen te gebruiken. Gaat jouw voorkeur uit naar een ronde spot? Ook die kun je kopen bij Led Online. Tevens met GU10 fitting en IP20 certificaat. De doorsnede is 80 mm, de hoogte bedraagt 110 mm. Beide modellen zijn er in zwart en in wit. In alle vier de gevallen krijg je 5 jaar garantie. Voor de duidelijkheid melden we dat deze led-spots zonder lichtbron geleverd worden. Die kun je natuurlijk wel los bestellen op ledonline.nl.

Voordat je een dimmer uitzoekt in de ledonline.nl-collectie adviseren we te checken of de lamp(en) fase aan- of afsnijding hebben. Dit vind je vaak terug op de verpakking. Led Online verkoopt dimmers van beide technieken. Twijfel je? Kies dan voor een RLC-dimmer die is sowieso geschikt.

https://ledonline.nl