Danai Media
Image default
Bedrijven

Zelf huis verkopen

Zelf huis verkopen zonder makelaar

Tegenwoordig kunt u zelf uw huis verkopen zonder makelaar. Op deze manier bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten en kunt u ook nog eens zelf uw bezichtigingen inplannen wanneer dit u uitkomt. Echter moet u niet onderschatten hoeveel tijd u hieraan kwijt kunt zijn. Het onderzoeken en opstellen van de juiste vraagprijs kan namelijk nog een hele opgave zijn en het kan ook nog een tijdje duren voordat er een bod uitgebracht wordt door een potentiële koper.

 

Hoe huis verkopen zonder makelaar

Wanneer u zelf uw huis wilt gaan verkopen is de eerste stap om een vraagprijs op te stellen voor de woning. Hiervoor moet u markt onderzoek doen. Voor advies over een goede verkoopprijs kunt u ook terecht bij een huisspecialist zoals Sons Real Estate. Zij kunnen u advies geven over de maximale verkoopprijs van uw woning. De tweede stap is om uw huis vindbaar te maken op het internet, denk hierbij aan het maken van professionele foto’s of video’s te maken van de verschillende ruimtes. Zorg er hierbij wel voor dat het huis goed opgeruimd is en alles er netjes uit ziet. Ten slotte is het van belang om een koopcontract op te stellen om uw huis te kunnen verkopen. Hier moet alles in staan over uw uis.

 

Huis verkopen aan opkoper

Wanneer u uw huis het liefst zo snel mogelijk wilt verkopen zonder hier te veel tijd aan te besteden en zonder enige onzekerheden, kunt u uw huis verkopen aan een opkoper. Bij Sons Real Estate ontvangt u binnen 24 uur een marktconform bod. Wij komen bij u langs voor een waardebepaling en bieden u de maximale verkoopprijs voor uw woning. Hiermee ontlasten wij u van verkoopstress en onzekerheden. Wanneer u akkoord gaat met ons bod, stellen wij een koopcontract op zonder ontbindende voorwaarden.

http://sonsrealestate.nl/zelf-huis-verkopen/