Danai Media
Image default
Dienstverlening

Werkenbijloohorst: werken voor een groen Nederland

Wil je werken aan een groener Nederland? Bij Werkenbijloohorst kan het. Dit bedrijf biedt mogelijkheden die je bij veel kleinere bedrijven niet hebt. Dus als je een carrière in het groen overweegt of als je de overstap wilt naar een nieuwe uitdaging, dan ligt hier je kans.

veel mogelijkheden bij Werkenbij Loohorst

Werken in het groen betekent een scala aan werkzaamheden: de aanleg van tuinen, gespecialiseerd boomonderhoud, parken, om maar eens wat te noemen. Daarvoor zijn veel verschillende mensen nodig, van hovenier tot boomchirurg. Er is dus altijd wel een functie die bij je past. Heb je een specialisatie? Helemaal prima! Dit bedrijf geeft je de mogelijkheid om je helemaal uit te leven met elke specialisatie die je maar hebt. Heb je leidinggevende kwaliteiten? Uitstekend. Staat de goede vacature er niet bij? Open sollicitaties zijn altijd welkom.

Werken in het groot

Er zijn veel projecten waar aan gewerkt wordt. Denk aan onderhoud aan complete wijken, de aanleg van een grote serie daktuinen, of de tuin van een groot ziekenhuis. Veel openbare ruimtes waar je werk door iedereen gezien wordt. Denk eens aan alle mensen die daar wonen of werken en dan uitkijken op het terrein dat jij hebt aangelegd. Die wil je toch laten genieten van het goedverzorgde groen om hen heen? Als je dat voor ogen hebt, dan ben je bij Werkenbijloohorst aan het goede adres.

Werken door heel Nederland

De projecten liggen in veel plaatsen in ons land. Jouw werk heeft dus invloed op het groen in heel Nederland als je bij Werkenbijloohorst aan de slag gaat. Een leuk bijkomend voordeel is dat je ook nog eens op plekken komt waar je anders niet snel terechtgekomen zou zijn. Je ziet nog eens wat van Nederland. En wie kan zeggen dat ze hun stempel door het hele land gezet hebben? Jij!
Als je de kans wilt grijpen voor een job waar je jezelf met hart en ziel in kunt zetten en waar heel Nederland groener van wordt, dan is Werkenbijloohorst de website die je niet mag overslaan. Kijken dus!