Danai Media
Image default
Sport

Cristiano Ronaldo home workout routine

“Mix it up”, zei Cristiano Ronaldo over training, terwijl zijn fitnessroutine gelijke tred houdt. Afwisselend tussen opwarmingsroutines, voetbaltrainingen, cardio- en krachttraining, benut het die calorieën en houdt het beroemde atleten in topvorm. Je hoeft zijn ongefundeerde lichaamsbeeld niet te zien om te weten dat de inspanning de moeite waard is.

 

Tegelijkertijd is voor CR7 gezond blijven niet alleen een fysieke inspanning, maar ook het belang van geestelijke gezondheid. “Leer je geest en lichaam te trainen”, zei hij ooit. “Mentale weerbaarheid is net zo belangrijk als fysieke weerbaarheid, en het zal je helpen je doelen te bereiken.” Combineer dit alles met 8 uur slaap per nacht, en je kunt in alle opzichten sterk leven.

 

Tijdens de voetbaltraining doet Ronaldo technisch werk, beenwerk en intensieve cardio, die hem samen op het veld fit houden. In de sportschool is er meer cardio-, buik- en krachttraining. Naar verluidt traint hij 5 dagen per week 3-4 uur achter elkaar, waarbij hij zich op verschillende dagen van de week op verschillende spiergroepen richt.

 

Aangezien je waarschijnlijk geen ambitieuze voetbalster bent, laten we de oefeningen voor het hanteren van de bal achterwege en concentreren we ons op Cristiano Ronaldo’s warming-up, beentraining, buikspieren en krachttraining. Volg deze remedies en je hebt binnen de kortste keren zijn gescheurde sixpack en high-definition hamstrings.

  cristiano ronaldo workout

Cristiano Ronaldo home workout routine

Cristiano Ronaldo home workout routine

https://www.dergatsjev.be/2022/06/workout-cr7-cristiano-ronaldo.html