Danai Media
Image default
Eten en drinken

Catering bestellen in Amsterdam is vanaf nu nog makkelijker

Catering regelen in Amsterdam

Die unieke stad kent altijd wat te doen. Zo heeft u in Amsterdam tal van festiviteiten en een bruisende nachtleven die u op uw dagje vrij kunt doorstruinen. Heeft u behoefte aan meer info over wat u er kunt doen in Amsterdam? Bekijk dan deze site. Met zoveel leuks te doen, verbaast het u vast niet dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een online cateraar, die weet wat hij doet. Of u nu een zakelijk feestje host of een particulier feestje viert. Voor de meest tongstrelende catering uit Amsterdam komt u bij Happie. De beste gerechten laten leveren voor bijvoorbeeld een bachelorparty, jubileum of zakelijke bijeenkomst doet iedereen via Happie. In onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten simpel besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen in Amsterdam? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de allerbeste borrelhapjes, de meest smaakvolle avondmaaltijden, maar ook de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en tenslotte weer tot de schoonmaak. Ook de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?


 

Welke type catering wordt er allemaal geleverd in Amsterdam?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo kunt u de volgende soorten catering in Amsterdam bij ons bestellen

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De lekkerste middag maaltijden regel je bij Happie catering in Amsterdam. Voor allen staat er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit verschillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Ook als u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld. Heeft u zin in iets feestelijkers dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse menus boordevol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, scones en smakelijke ciabattas met zalm. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is allemaal geen probleem. Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste dinners van Amsterdam haal je hier. Ons assortiment is reuze. U vindt van Hollandse menu?s tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw catering helemaal op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke maaltijden wij aan uw gasten presenteren. Wilt u een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering! Dat kunnen wij helemaal voor u regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ-pakketten worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes en tapas

Onovertroffen en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Amsterdam in de webshop van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen z?n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapÈs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaalDe borrelhapjes worden geleverd in heel ons land Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapasbuffet dat naadloos aansluit bij uw event.