Danai Media
Image default
Bedrijven

Hoe verzorg je je haar het beste?

Het haar is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun uiterlijk. Hoewel van vrouwen vaak gedacht wordt dat zij hier het meeste mee bezig zijn, kunnen mannen er ook wel wat van. Vooral de jongere generatie mannen is nog erg veel bezig met het haar, wanneer je ouder wordt neemt de interesse in het haar voor veel mannen af. Dit is niet zo vreemd, aangezien bij veel mannen het haar verdwijnt naarmate ze ouder worden…

Om zo lang mogelijk te genieten van een volle bos haar, is het van belang dat je je haar goed verzorgt. Met goede verzorging kun je het aantal jaren dat je haar ‘meegaat’ verlengen. Hieronder staan een aantal tips opgesomd die hierbij kunnen helpen!

  1. Weet wat voor haar je hebt

Bij het verzorgen van je haar is het van belang dat je dit afstemt op het soort haar wat jij hebt. Pluizend of krullend vergt een andere behandeling dat lang stijl haar. Vraag bij de kapsalon in delft naar advies over de verzorging van je haar. Hierbij worden er producten voor verschillende haartypes aangeraden.

  1. Investeer in een goede kapper

Een goede kapper delft zal je advies geven over je haar en dit op de beste manier knippen en verzorgen. Wanneer je investeert in een goede kapper, zal het behandelen van je haar vele malen makkelijker worden. Wanneer je een goedkope kapper kiest zal dit tot uiting komen in de producten die gebruikt worden bij het knippen, wat op zijn beurt resulteert in het aftakelen van het haar.

  1. Was je haar niet te vaak

Een veel voorkomende misvatting over het wassen van het haar is dat je er goed aan doet om dit zo vaak mogelijk te doen. Dit is echter niet het geval, het wordt door haarspecialisten zelfs afgeraden om zo vaak je haar te wassen! Het blijven chemicaliën die je in je haar smeert, dit verloedert het haar. Probeer dus maar een paar keer per week je haar te wassen!

 

https://www.danaimedia.nl