Danai Media
Image default
Marketing

Populair Instagram profiel krijgen

★★★★★ Instagram is hot en bijna iedereen heeft er een profiel. Wil jij ook een populair Instagram profiel met veel volgers, likes en reacties? Lees dan dit artikel eens door want met deze tips wordt het je wel heel makkelijk gemaakt!

Goede foto’s

Goede foto’s zijn natuurlijk erg belangrijk. Daar draait dit social media kanaal natuurlijk om. Om je foto’s nog mooier te maken kun je verschillende filters gebruiken. Filters maken je foto nog cooler. Populaire Instagram filters zijn Valencia, Rise en Amaro. Daarmee maak je een foto waar jijzelf opstaat nog aantrekkelijker. Dat zorgt gegarandeerd voor meer likes.

Wissel ook af en maak niet continu dezelfde soort foto’s Dat is saai en dus geen reden om je te gaan volgen. Wees vernieuwend en geef mensen een kijkje in je leven. 

 

Likes en volgers door hashtags

Om meer likes te krijgen, en meer volgers, moet je natuurlijk eerst gevonden kunnen worden. Dat doe je door het gebruiken van hashtags. Hashtags zijn zoekwoorden die met het hekje (#) beginnen. Wie een foto wilt zoeken op Instagram, gebruikt de zoekfunctie. De zoekfunctie gaat op zoek naar foto’s met overeenkomende hashtags. Is er een match, dan kan jouw foto getoont worden. 

 

Gebruik de hashtags altijd zo optimaal mogelijk. Hoe meer hashtags, hoe meer details. Probeer daarbij wel de foto goed aan de hand van hashtags te beschrijven. Heb je als voorbeeld een Nike Air Max schoen gepost, dan kun je de volgende hashtags gebruiken: #nike #nikeair #nikeairmax #airmax #schoen #sportschoen #veterschoen #hardlopen #hardloopschoen en ga zo maar door. Je snap het al. Alles wat relevant is aan de Nike Air Max kun je dus gebruiken. Wanneer iemand zoekt naar hardloopschoen, dan kunnen ze jouw foto tegenkomen en de foto gaan liken. Heb je nog meer interessante berichten geposts, dan kan het je zelfs een nieuwe volger gaan opleveren!

Volgers krijgen

Je bent echter niet de enige die een specifieke hashtag gebruikt. Er zijn namelijk duizenden of miljoenen mensen met dezelfde hashtags. Hoe jij bovenaan in de zoekresultaten terecht komt, en boven alle andere komt, is doordat jouw profiel ook in de ogen van Instagram aantrekkelijk is. Kort gezegd heb je volgers nodig. Volgers zorgen voor een groter bereik. Het lastige in dit verhaal is dat volgers niet vanzelf komen. Een van de manieren is dus zelf mensen gaan volgen zodat ze jou weer terug gaan volgen, en mensen gaan liken zodat je gezien wordt. 

 

Volgers kopen Instagram

Een andere optie is Instagram volgers kopen. Hierdoor creëer je een basis en ziet je profiel er al meteen aantrekkelijker uit. Heb je veel Instagram volgers, dan trek je sneller de aandacht doordat je hoger in de zoekresultaten terecht komt. Zodoende komen er sneller mensen op jouw foto’s uit en kun je meer activiteit op je profiel verwachten. Naast volgers kopen, kun je ook likes kopen, video views kopen, en ga zo maar door. Alles is eenvoudig te regelen voor een zeer betaalbare prijs. Populair worden heb je zelf dus in de hand. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Surf dan eens naar Likes-Kopen.NL