Danai Media
Image default
Bedrijven

Hoe kan een shake je helpen om af te vallen of aan te komen

Afvallen en aankomen wordt vaak als lastig beschouwd, dit komt omdat er vaak te moeilijk over wordt gedacht. Mensen zijn streng voor zichzelf en mogen niets eten of laten zich juist helemaal gaan. Beide is heel ongezond, voeding is de brandstof waar je lichaam op draait. Het is dus heel belangrijk om goed en gezond te eten. 

Fouten bij afvallen

Als mensen denken aan afvallen dan denken ze aan weinig tot niets eten, dit is heel slecht. Voeding is belangrijk en heb je ook echt nodig, je valt pas af als je een kcal tekort hanteert. Bij een kcal tekort ga je onder je caloriebehoefte zitten, om gezond af te vallen is dit zo’n 200 tot 300 kcal onder je behoefte. Om te weten wat je behoefte is kan je langsgaan bij een diëtiste of dit berekenen op internet. 

Gezond afvallen met Vitaminfood

Door de shaked van Vitaminfood weet je precies hoeveel kcal je binnenkrijgt, hierdoor is het dus ook makkelijk te berekenen hoeveel kcal je op een dag binnenkrijgt. Door de shakes van Vitaminfood te gebruiken val je op een gezonde manier af, in de shakes van Vitaminfood zitten namelijk alle vitaminen en mineralen die je op een dag nodig hebt. De shakes dienen als maaltijdvervangers. 

Fouten bij aankomen

Als mensen willen aankomen gaan ze al snel veel ongezonde dingen eten omdat dat hoog zit qua kcal, dit is alleen heel slecht. Door veel ongezonde dingen te eten ga je minder lekker in je vel zitten en word je minder fit. Ongezond eten is ook niet vol te houden op de langere termijn. Door ongezond te eten kom je aan maar omdat dit niet vol te houden is val je dus ook snel af. 

Gezond aankomen met Vitaminfood

Vitaminfood heeft de shake om aan te komen, door de shake als extra gerecht te nemen kom je al snel aan een calorieoverschot. Doordat de shakes makkelijk zijn af te meten weet je precies hoeveel kcal je inneemt.