Danai Media
Image default
Marketing

Meetbaar meer conversies realiseren? Dan mag je deze tips niet vergeten

Conversies zijn natuurlijk super belangrijk. Om je conversie te berekenen heb je een aantal dingen nodig. Hoeveel mensen hebben de advertentie/website gezien? Hoeveel procent klikt daadwerkelijk verder naar het product of dienst. En hoeveel mensen kopen daadwerkelijk iets. Dit zijn de aantallen die je nodig hebt om de conversie te berekenen. Dit % aantal wil je natuurlijk weten. Je kunt op basis van deze gegevens opmaken of het goed gaat met jou bedrijf. Het minimale conversie percentage is bij elk bedrijf natuurlijk verschillend. Er zijn ook veel bedrijven die dat niet zo interessant vinden. Het conversiepercentage vinden ze niet zo interessant als er maar orders binnen komen. Dit vinden deze bedrijven het belangrijkst.

 

Meer tijd besteden aan conversie verhogen

 

Er zijn ook bedrijven die dit heel erg belangrijk vinden. Vooral in deze tijd met de webshops. De bedrijven van nu vinden de conversie heel erg belangrijk. Als de conversie namelijk te laag is bij een product dan gaan ze het product niet meer verkopen. Natuurlijk is dit niet altijd gelijk het geval maar in deze tijd is conversie heel erg belangrijk. Meer informatie over hoe jij de conversie kunt verhogen is natuurlijk mooi. Alleen is het wel nodig om iets met deze informatie te doen. Je moet namelijk direct actie ondernemen als je dit wilt verbeteren. Als je voor het verbeteren geen tijd hebt. Besteed het dan uit bij een marketing bureau. Dit zijn vaak experts op dit gebied. Je hoeft er dan geen tijd voor vrij te maken en het gebeurd ook nog beter ook. Dit is dus een goede oplossing als je geen tijd of kennis hiervoor hebt. Kijk wel goed met welk SEO bureau je in zee gaat. Je wilt namelijk wel dat het echte resultaten oplevert. Daarom is het belangrijk dat je deze bewijzen eerst op vraagt voordat je gaat samenwerken.

 

Tips voor hogere conversie

 

Om meer conversie te krijgen is het belangrijk dat je goede content levert. Door deze goede content vinden mensen jouw website/webshop. Met goede content bedoelen wij: mooie tekst, mooie plaatjes, geen taalfouten in de tekst, een duidelijke website. Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die hierbij belangrijk zijn. Dit zijn wel de grootste lijnen voor betere conversie. Daarom is het ook belangrijk om te kijken of jouw bedrijf dit heeft. Heeft jouw bedrijf hier moeite mee. Dan kun je het beter uitbesteden aan een marketing bureau. Dit zijn vaak experts op dit gebied. Je hoeft er dan geen tijd voor vrij te maken en het gebeurd ook nog beter ook. Dit is dus een goede oplossing als je geen tijd of kennis hiervoor hebt. Kijk wel goed met welk SEO bureau je in zee gaat. Je wilt namelijk wel dat het echte resultaten oplevert. Daarom is het belangrijk dat je deze bewijzen eerst op vraagt voordat je gaat samenwerken.