Danai Media
Image default
Bedrijven

Naar Engeland gaan met de auto

Aan de andere kant is het hebben van geen enkel plan alleen aan te raden voor de hardste zielen. Op een reis door New England een paar jaar geleden, ons plan was om gewoon aan de kant te gaan toen we moe werden om in een hotel te slapen; na het nemen van drie uitgangen zonder succes, stopten we uiteindelijk op een plek waar de receptioniste vroeg: “Blijf je de hele nacht? Ugh.

Car Bags is een aanbieder van reistassen voor auto’s van alle merken. Car Bags biedt al jarenlang hoogwaardige auto reistassen aan voor iedere auto eigenaar. Bezoek de website van Car Bags voor het gehele aanbod aan auto reistassen.

Tenzij je een specifieke bestemming en een strikt schema hebt, heeft het weinig zin om de weg op te gaan om het land te zien als je niet wat tijd op de secundaire wegen doorbrengt. Echter, sommige “blauwe snelwegen” (zoals bepaalde secundaire wegen werden genoemd in het populaire boek van William Least Heat-Moon) zijn niet veel meer dan eindeloze strip malls.

De meeste Amerikaanse wegenkaarten hebben een indicatie of een “back road” een interessante weg is; de kaart die ik het meest gebruik heeft kleine rode stippen langs die wegen die ik als schilderachtige route aanbeveel. Ik heb deze aanbevelingen redelijk betrouwbaar gevonden; de meeste hebben minstens een paar kilometer interessant lokaal landschap, bieden rij-ervaringen variërend van een zwervend bucolisch gevoel tot werkelijk verbluffende uitzichten op America the Beautiful, en betalen zich ruimschoots uit voor diegenen met de tijd, het geduld en de neiging om een beetje te dwalen. Roadtrippers.com, dat is zowel een website en een mobiele app (iOS Android), kan u ook helpen bij het vinden van dergelijke mooie schijven.

Toen ik een jong geitje was, nam mijn familie een reis onderaan de Kust van het Oosten door binnenland te snijden om de Aandrijving van de Horizon te nemen. De Aandrijving van de Skyline is zeker mooi en nu en dan visueel overweldigend, maar na een paar officià “le overziet en een intensifiërende periode van autoziekte op de kronkelende wegen, waren de jonge geitjes in de auto bereid om neer van de heuvels te komen. Het was ook fantastisch traag; gemiddelde snelheden waren ongeveer 35 m.p.h., die, te beginnen in New Jersey, brengt u naar Florida in ongeveer vier dagen van 10 uur rijden. Na zo’n 600 scherpe bochten, omgeven door veel bomen en mist, zag de I-95 er nog nooit zo goed uit.

Als je tijdens een roadtrip lange kilometers aan het vermalen bent, is het niet moeilijk om op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats te komen, zoals het oversteken van de Hudson River in de spits of het rijden van de lange bruggen naar Key West op de vrijdagmiddag van het Memorial Day weekend. U wilt vooruit plannen zodat u de Hudson om bijvoorbeeld 10:30 uur oversteekt of op donderdag om 10:30 uur naar Key West schiet.

De tijd van de regionale radio met een muzikaal of informatief palet dat je nergens anders kunt vinden is bijna helemaal voorbij, dus het is veel minder bevredigend dan vroeger om de lokale sfeer via de radio aan te boren. Dat betekent dat je ervoor wilt zorgen dat je telefoon is ingesteld om je te vermaken gedurende de lange uren van het rijden, of je nu je eigen muziekcollectie aanklikt, muziek streamt via een app zoals Spotify (iOS Android) of Pandora (iOS Android), of luistert naar je favoriete podcasts of audioboeken.

Als je in je eigen auto aan het struikelen bent in je eigen auto, heb je waarschijnlijk al een telefoonoplader die op de console kan worden aangesloten en die je op gang houdt. Als je een auto huurt voor je reis, zorg er dan voor dat je de juiste technologie hebt om in het stopcontact van de auto te steken (sigarettenlader, USB-poort, etc.).

Sommige mensen zijn goed in het navigeren, anderen kunnen geen kaart lezen als ze het proberen. Sommige mensen zijn goed in het plannen van maaltijden, terwijl anderen denken dat een grote zak chips telt als een goed diner. Weet wie wat goed doet, en wat echt belangrijk is voor uw reisgenoten, en u zult de taken verdelen op een manier die de dingen efficiënt en tot tevredenheid van iedereen gedaan krijgt.

Als je genoeg road trips maakt, zal je uiteindelijk gestrand zijn aan de kant van de weg buiten East Gibbip, een paar kilometer van Podunk, op gelijke afstand van de vier hoeken van Nowhere. Het hebben van dat 800-nummer dat je direct verbindt met de goedgekeurde lokale sleepdiensten en monteurs zal je een hoop gedoe besparen, en je ook beschermen tegen de gevaren van de weg die niemand van ons wil tegenkomen.

Car Bags is een aanbieder van reistassen voor auto’s van alle merken. Car Bags biedt al jarenlang hoogwaardige auto reistassen aan voor iedere auto eigenaar. Bezoek de website van Car Bags voor het gehele aanbod aan auto reistassen.

Ik weet niet hoe het met u zit, maar het lijkt soms alsof het dagen of weken duurt voordat mijn nieuwe verzekeringskaart in mijn handschoenenkastje zit. Als u zonder de huidige documentatie van vergunning, registratie of verzekering reist, kunt u in voor een wereld van gekwetst zijn als u om welke reden dan ook aan de kant wordt gezet. Verder kan het zijn dat u oude verkeers- en parkeertickets wilt opruimen voordat u gaat; onder de juiste (of misschien verkeerde, in dit geval) omstandigheden kan uw auto in beslag worden genomen voor uw scofflaw-zonden.

https://www.car-bags.com