Danai Media
Image default
Hobby en vrije tijd

Een invulboek vol herinneringen

Je collega of je vriendin is zwanger en je wilt een origineel kraamcadeau geven waar ze echt wat aan heeft. Herinneringen zijn in zo’n periode zo waardevol en die wil je vastleggen. Een invulboek is dan een heel mooi cadeau. Het invullen kost niet veel tijd en het is een mooie herinnering voor later.

Making memories

De eerste periode met je baby vliegt voorbij. Je bent druk met luiers verschonen en voedingen. Je valt bijna om van slapeloosheid. Tegelijkertijd gebeuren er zoveel mooie dingen die je dan bijna vergeet vast te leggen. Een boek waarin je de eerste herinneringen vast kan leggen, is dan ook een heel mooi kraamcadeau. Je kunt kiezen voor een babyboek over het eerste jaar van de baby, maar je kunt ook kiezen voor een boek waarin de kraamvisite een mooie boodschap voor de baby achter kan laten. Sommige boeken laten ruimte vrij voor foto’s en kaarten.

Ook voor jezelf

Zwanger zijn of zwanger willen worden is iets heel persoonlijks. Het is een bijzondere periode die veel gevoelens bij je los maakt. Een zwangerschapsboek is echt iets voor jezelf. Je hoeft het niet te delen. Je kan het zien als een soort dagboek. Je kunt je tranen er in kwijt, maar ook je geluksmomenten. Er zijn niet alleen boeken over zwanger zijn, maar ook boeken voor als je een zwangerschapswens hebt en het allemaal niet vanzelf gaat.

Voorbij de babytijd

Het maken van herinneringen stopt niet na de babytijd. Ook als je baby inmiddels groter is, zijn er nog genoeg mijlpalen. Wat denk je van al die leuke uitspraken die je kind doet als hij of zij leert praten of het behalen van een zwemdiploma? Die dingen wil je natuurlijk vastleggen. Er zijn prachtige boeken voor jonge kinderen of kinderen in de basisschoolleeftijd.

Met een invulboek leg je alle herinneringen vast voor later.