Danai Media
Image default
Bedrijven

Leuke bestekzakjes met bedrukking

Bij het regelen van een catering of barbecue, wordt steeds meer gevraagd. Waar vroeger alleen het eten werd gebracht, wordt nu verwacht dat bordjes, bestek, drankjes en soms zelfs de barbecue wordt meegenomen. Om deze moeite om te zetten in iets extra’s voor het feest, kunt u gebruik maken van mooie bestekzakjes met bedrukking. Zo kunt u meerdere teksten of logo’s op de bestekzakjes met bedrukking laten zetten. Dit voegt meer toe dan de gekochte witte vork en mes combinaties uit de supermarkt. Over het algemeen is de kwaliteit ook beter.

Particulieren

Indien u het eten regelt voor een groot feest kunt u bestekzakjes met bedrukking bestellen in één oplage. Hierbij kunt u bijvoorbeeld de naam van de jarige met diens leeftijd zetten. Ook kan bij een kerstfeest de kerstgroet op de bestekzakjes met bedrukking. Bij een huwelijksjubileum kunnen de namen van het echtpaar met de trouwdatum, dit kan natuurlijk ook bij een bruiloft. Het kan zo origineel als u het maar wilt. Indien u meer bent van tekens kunt u bijvoorbeeld gaan voor uw familiewapen of een omtrek van de hond. Waarschijnlijk heeft u zelf wel een idee wat de beste optie is voor uw feest. Dit geeft een persoonlijk tintje.

Bedrijven

Indien u werkzaam bent in de catering met uw bedrijf, kunt u bestekzakjes met bedrukking gebruiken als reclame middel. Door uw naam, logo of website erop te bedrukken heeft u kans dat een van de gasten u uitkiest voor zijn of haar eigen feest binnenkort. Erg handig die bestekzakjes met bedrukking. U kunt ze bestellen in oplage van de grootte naar uw wens. Het is handig om in één keer veel te bestellen, dit vaak goedkoper. Ook heeft u dan identieke zakjes zodat u iedere catering met dezelfde zakjes door kunt brengen. Indien u de volgende bestelling plaatst kunt u gaan voor een nieuw design.