Danai Media
Image default
Bedrijven

Let hier op bij de aankoop van een auto

Of het nu je eerste of 5e is, het aanschaffen van een nieuwe auto is en blijft spannend. Het is ook voor iedereen anders. Je hebt studenten die opzoek zijn naar iets wat goedkoop en zuinig is, je hebt de stoere jongens die aan het kijken zijn naar een grove bak, maar je hebt ook huisvrouwen die iets praktisch willen. Wat voor soort auto je ook precies zoekt, het gaat geld kosten. Auto’s zijn nu eenmaal duur en daar kom je niet onderuit. Voor veel mensen is het onmogelijk om een auto splinter nieuw te kopen. Er is niets mis met het kopen van een 2e hands voertuig, iedereen doet het. Wél moet je er bewust van zijn dat een auto van een eerdere eigenaar niet meer geheel schade vrij is. Hier volgen 2 tips bij het kopen van je nieuwe wagen.

 

Bekijk de auto goed

Ga jij naar de garage of particulier om jouw favoriet te gaan bekijken in het echt, dan moet je letten op een paar dingen. Is de auto kras en deuk vrij? Zo ja, hoe ziet de binnenkant er uit?  Als dit niet helemaal fris is hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt autobekleding reinigen met behulp van verschillende dingen. De autobekleding reinigen met stoom is bijvoorbeeld populair. Loop ook altijd even na of de informatie op de papieren klopt. Heeft de auto recent een beurt gehad, is de distributie riem vervangen.

 

Maak altijd een testritje

Je leert een auto pas echt kennen op het moment dat je een testrit gaat maken. Je gaat niet alleen ervaren hoe de auto rijd, maar ook of er nog eventuele probleempjes zijn die je op het eerste oog niet hebt gezien. Natuurlijk merk je niet alles tijdens zo’n testrit, maar je kunt wel een aantal dingen testen. Start de motor direct, hoor je piepen, kraken of andere vreemde geluiden hoort. Stap tijdens de rit ook nog even uit om te checken of de uitlaat niet lekt. Is dit in orde, dan doe je waarschijnlijk een goede koop.

 

 

https://lavarecleaningservice.nl/auto-interieur-reinigen/