Danai Media
Image default
Bedrijven

Inkoop en verkoop van singles

 

Bent u op zoek naar een adres van verkoop en inkoop van singles? Dan ben u bij mij aan het juiste adres. Ik heb een webshop van de verkoop en inkoop van singles. Wij verkope oude vinyl platen en singels op onze online website waar u 24 uur per dag kunt snuffelen in vinyl platen en singels waaronder Nederlandstalige singels, Engelstalige singels, Duitstalige singles en natuurlijk instrumentale singeltjes waaronder polka’s. Zeker voor oudere mensen is het een waar genot om door de muziek te bladeren en singeltjes af te spelen.

 

Assortiment

Online is er een groot assortiment te vinden. Voor de verkoop en inkoop van singels werken wij samen met bekende platenlabels. In het assortiment zijn artiesten zoals de Paladijns, de Sunstreams, Normaal, het Radi Ensemble, de Mounties en andere oldies te vinden. Tevens verkopen wij alle benodigdheden zoals platenspelers, vinyl schoonmaak benodigdheden, vinylpucks, naalden, verzendkartons, opslag dozen voor singels voor elke jukebox verzameling.

Inkoop singels

Ook voor de verkoop en inkoop van singels ben u bij ons aan het goede adres. Wij kopen ook singels, vinyl en platen in. Wij verkopen niet alleen singels en doen niet alleen de inkoop van singles, maar zijn ook het adres voor de verkoop en inkoop van tweedehands vinyl en platen, 45 toeren singeltjes en LP’s voor elke vinyl verzamelaar, geheime zender piraten, radiostations. Het brede assortiment van inkoop en verkoop maakt dat u altijd wel bij ons kan slagen. Wilt u van uw oude spullen af? En besluit u om uw gehele platen en vinyl collectie te koop aan te bieden, kom dan bij ons lang. Wij schatten de spullen op eerlijke waarde en u krijgt er een mooi bedrag voor. Wij maken daarnaast weer een verzamelaar blij met verkoop en inkoop van singles en andere oude platen.