Danai Media
Image default
Bedrijven

Bedrijfskledingstukken die u als bedrijf kan bedrukken met een logo

Veel bedrijven die hun werkzaamheden buiten kantoor hebben zijn opzoek naar bedrijfskleding om de werknemers goed te kunnen laten werken en om aan een beetje promotie uit te voeren. Het aanbod in bedrukte bedrijfskleding is groot dus u kunt als bedrijf uit veel soorten kiezen, maten en kleuren kiezen. In deze blog wordt besproken welke kledingstukken goed zijn om aan te schaffen voor de werknemers en die makkelijk te bedrukken zijn.

Softshell jas

Als bedrijf moet u rekening houden met de verschillende weersomstandigheden die kunnen voorkomen. Nu gaat het als bedrijf veel geld kosten om winterspullen, zomerspullen en regenspullen aan te schaffen. Dit is de reden dat een softshell jas een zeer populair bedrijfskledingstuk is. Dit is een jas die het gehele jaren gedragen kan worden. Dit komt omdat een softshell jas in de hitte ervoor zorgt dat een persoon minder zweet, in de kou zorgt de jas voor warmte en voor in de regen is de jas waterdicht. Voor de echt extreme omstandigheden is de jas minder geschikt.

Overhemden & polo’s

Overhemden en polo’s zijn mooi voor bedrijven die professionaliteit willen uitstralen. Deze kledingstukken ziet u veel bij hulpdesken van supermarkten of van garages. Een polo of overhemd bedrukken met een logo of website kan makkelijk en kan ook nog professioneel overkomen. Dit ziet u niet zo snel voorbij komen bij grote bedrijven waar mensen met een jasje of zelfs met een driedelig pak lopen.

Hoodies

Hoodies, truien of vesten zijn een zeer populair kledingstuk voor in de magazijnen of andere logistieke ondernemingen. Het is hier belangrijk dat werknemers zich comfortabel kunnen voortbewegen en dat mensen ook warm zijn bij koude omstandigheden. In de wintermaanden kunnen magazijnen zeer koud worden en dan is het wel zo fijn dat de werknemer zijn of haar werkzaamheden kan uitvoeren. Ook hoodies zijn mooi om te bedrukken en kunnen ook worden gezien als cadeau aan de medewerkers om buiten de werkzaamheden en bedrijf te gebruiken.

Trainingspakken

Voor sportscholen, sportteams of andere sportieve organisaties zijn trainingspakken over het algemeen populaire bedrijfskleding. Er is een groot aanbod in trainingspakken van bekende merken en verschillende kleuren en maten. Een trainingspak bedrukken met een logo is ook gemakkelijk om te laten doen en dit kan in veel gevallen ook mooi gebeuren.

Petten & mutsen

Petten en mutsen zijn mooie items om te laten bedrukken en te geven aan de medewerkers. Deze items worden in veel gevallen erg gewaardeerd. Petten voor in de zomer tegen de zon en mutsen voor in de winter om de koude oren te beschermen. Dit zijn ook beide makkelijke items om te laten bedrukken of borduren met een logo. Deze items kunnen naast bedrijfskleding ook nog worden gezien als relatiegeschenk of promotiemateriaal om uit te delen.