Danai Media
Image default
Bedrijven

Luxe verpakkingen laten maken en bedrukken

 

Een persoonlijk ontworpen verpakking, geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Uiteraard kunt u zelf de afmetingen kiezen en bepalen of alleen de buitenkant of ook de binnenkant bedrukt moet worden. De verpakkingen/dozen zijn geheel naar wens te bestellen, te bedrukken en op maat te maken. Heeft u zelf geen ontwerp beschikbaar dan kunt u ook daarvoor ook bij ons aankloppen.

 

Luxe verpakkingen op maat

Bij ons kunt u uit verschillende luxe verpakking kiezen om uw geschenk op een originele manier te verpakken. Klik op de luxe verpakking van uw keuze en bekijk de specificaties. Zo vindt u bij elk product de kosten voor bepaalde aantallen, de minimale en maximale afmetingen van de luxe verpakking en wat u moet aanleveren zodat wij aan de slag kunnen met de productie van uw luxe verpakkingen.

Uw eigen ontwerp aanleveren

Het is mogelijk om zelf het ontwerp van uw luxe verpakking te maken, zodat wij dit direct kunnen drukken. Op de productpagina downloadt u eenvoudig een format waarmee u zelf het ontwerp van u luxe verpakking laat maken. Bij het product van uw keuze vindt u de gegevens die wij nodig hebben om aan de slag te kunnen: de gewenste afmetingen en de afbeeldingen die u graag op de verpakking terugziet. Wil u liever het ontwerp voor de luxe verpakking uit handen geven? Dat kan ook, wij rekenen hier alleen wel extra kosten voor. Heeft u het ontwerp af en heeft u een grote oplage aan  luxe verpakking nodig? Dan is het prettig dat u weet hoe het er uit ziet. U kunt dan een sample-exemplaar bestellen. Als het product bevalt, kunt u eenvoudig het benodigde aantal van luxe verpakking bijbestellen. Niet helemaal tevreden? Dan heeft u de mogelijkheid om aanpassingen te doen. Met een sample van de luxe verpakking weet u altijd zeker dat het eindproduct aan uw hoge wensen voldoet. U