Danai Media
Image default
Woning en Tuin

Ga voor kundig en professioneel interieuradvies

Een nieuwe look aan je woning geven met interieuradvies

Even wat anders? Een opfrisser of een compleet nieuw huis inrichten? Met professioneel interieuradvies wordt er een harmonieuze woonruimte gecreëerd. Je krijgt een woonruimte waar je jezelf daadwerkelijk thuis voelt. Daarbij worden verschillende stijlen, kleuren en meubels met elkaar gecombineerd. Een ontwerp laat het uiteindelijke resultaat zien. Ga je akkoord? Dan kan het ontwerp door diverse specialisten gerealiseerd worden. Interieuradvies laat zien, welke woonelementen, objecten en decoratiestukken een eenheid vormen. Dit hangt uiteraard van je eigen smaak af. Toch kun je met persoonlijk woonstijladvies een goede balans in je woonruimte vinden. Hierdoor krijgt je woning een creatieve touch en een uitnodigende uitstraling, zonder dat het te druk of te rommelig wordt.

 

Stijladvies op maat

Door een moodboard samen te stellen, weet de interieuradviseur welke richting je op kunt gaan. Het moodboard laat een bepaalde sfeer zien. Bepaalde kleuren, meubels, woonelementen en decoratiestukken sluiten passend bij elkaar aan. Je kunt denken aan een sterk contrast, kleurenharmonie, rustige ton sur ton kleuren of een kleurrijk geheel, zoals bohemien. Wil je de natuur in huis halen? Dan kun je voor interieuradvies met dit thema kiezen. In de natuur vind je veel naturellen, beige kleuren, groen, plantmotieven, hout en sporen van dieren. Je kunt de natuur perfect in je interieur terug laten komen. Denk aan boomstammen, planten, robuust hout, riet, bamboe, groene pasteltinten en decoratieobjecten in de vorm van bladeren, takken en andere organische vormen. Elk object zal goed met een ander woonobject te combineren zijn, als het om vorm- en kleurgebruik gaat. Een interieurstylist zal de trends van dit moment volgen en creatieve interieurcombinaties voorleggen. Er wordt naar een uniek en exclusief interieur gestreefd, waarbij ook met je eigen wensen rekening wordt gehouden. Je kunt voor enkele interieuraanpassingen of voor een geheel nieuwe woonstijl kiezen.

 

Verschillende soorten stijladvies

Wil je slechts kleine aanpassingen? Kies dan voor eenvoudig woonstijladvies. Dit zijn enkele veranderingen binnen je bestaande interieur. Je krijgt dan een moodboard, 2D-ontwerp en persoonlijk adviesgesprek. Er wordt naar kleur- en materiaalgebruik gekeken. Het is ook mogelijk om je inrichting helemaal te veranderen. Om dit te visualiseren, zal er een 3D-ontwerp en 3D-presentatie worden gemaakt. De virtuele presentatie laat je nieuwe interieur in zijn geheel zien. Bovendien krijg je drie verschillende 2D woondesigns, waaruit je kunt kiezen. Ook wordt alles ingemeten. Denk aan de vloer, ramen, kozijnen, deuren, kamers en muren. Bovendien kun je je nieuwe interieur helemaal door de interieurstylist laten verzorgen. Hierbij krijg je ook een lichtplan, meubelplan en compleet 3D-ontwerp. Er zijn dus verschillende opties mogelijk. Bij het uitgebreidste interieuradviespakket laat je (bijna) alles uitbesteden.