Danai Media
Image default
Woning en Tuin

Hoe je sokken geordend opbergen

Sokken, bijna ieder mens heeft ze in huis. En niet eentje, maar meestal wel een stuk of 20 paar. Vaak hebben we niet allemaal dezelfde. Dat zou immers het leven saai maken. Dus kiezen we vaak voor gekleurde sokken. Een paar zwarte, een paar witte en daar tussen elke gewenste kleur. Eventueel aangevuld met een leuk printje.

Sokken kwijt? Berg ze overzichtelijk op

Naast die gewone sokken hebben we vaak ook speciale sokken. Zo hebben we ongetwijfeld enkele sportsokken liggen, een paar warme huissokken (eventueel met antislip zool), sneakersokken voor de warme dagen en als je liefhebber bent van wandelen, heb je zeker ook nog wel een paar wandelsokken in je kastjes liggen. Heel leuk zoveel sokken, maar waar berg je ze op? En nog belangrijker, hoe creeer je een overzicht? Zodat je eigenlijk in 1 oogwenk direct het juiste paar kunt pakken?

Berg je sokken op in een ikea kast met lades

Ikea heeft een hele handige kast op de markt gebracht. Een kast met meerdere laadjes. Dit is een hele fijne kast waar je je sokken op kunt bergen. Je moet ze er niet zo ingooien, want dan verlies je wel het overzichtelijk. Vouw de sokken netjes inelkaar en leg ze vervolgens in een lange rij naast elkaar. Leg ze op kleur, op merk of op type. Je kunt ook kleine opbergmandjes in je laatje leggen en je sokken hier overzichtelijk in leggen. Heb je geen kast? Dan kan je eventueel ook een opbergmand kopen waarin je je sokken in kunt doen. Koop voor je sokken niet een te grote opbergmand, het moet namelijk overzichtelijk blijven, dus hou het bij het kleine.

Leuke sokken kopen

Ben je nog op zoek naar leuke sokken. Dan kun je natuurlijk bij Bol.com terecht. Maar er zijn nog meer webwinkels die sokken verkopen. Als je voordelig sokken wilt kopen, moet je soms via de zoekmachine van Google eens wat verder naar achteren bladeren. Vaak kom je dan webshop tegen met óf hele leuke unieke collecties óf webshops die de sokken veel goedkoper verkopen. Kijk ook hier eens voor leuke opbergmogelijkheden voor kinderen.