Danai Media
Image default
Banen en opleidingen

Docent Bouwkunde

Docent Bouwkunde

Vind jij niets mooier dan jouw bouwkundige kennen te porties met dé vakmensen van de toekomst? dat kan bij roc friese poort vestiging leeuwarden. ga de uitnodiging als leraar architectuur aan en haal tezamen met ons het beste uit een student naar bovenop!

Wat ga je doen?

Als leraar bouwkunst breng je jouw vakbekwaamheid over op onze eerste-, tweede-, derde en vierdejaars mbo-studenten niveau 2, 3 en 4. Deze gedifferentieerde groep bestaat uit 10 tot 20 studenten en volgt de cursus tot ( allround ) houtwerker of middenkaderfunctionaris bouw. Zij variëren in de leeftijd van 16 tot 20 jaar.

Je neemt studenten mee in de verschillende bouwkundige vraagstukken, die gaan van fundering tot aan de nok. Welke constructies en materialen kunnen zij het beste verwedden? jij weet dat dit per situatie anders is en leert hen de juiste variatie te maken. Ook in het toerusting tekenwerk neem je studenten mee. Daarnaast zet je opdrachten uit en help je mee in de werkplaats. Geen enkele individu is soortgelijk en jouw werkveld verandert continu. Dit beschaven de functie breed en dynamisch.

En er is meer. Met studenten visite je verschillende bouwplaatsen, je begeleidt de studenten door hun stage en neemt examens af. Jij coacht hen en bewaakt de studievoortgang via een digitaal platform. Ook de bijbehorende administratie en participatie aan teamoverleggen horen erbij. Het verzorgd van contacten met het zakenwereld en instanties vormt daarnaast een relevant afdeling van je werk als docent. Deze samenwerking maken jouw lessen net een stuk interessanter.

Het team

Jouw team van de opleiding bouw in leeuwarden bestaat uit 8 collega’s. Daarnaast werk je ook nauw gezamenlijk met de collega’s van de opleiding bouw en infra in drachten en sneek. Gezamenlijk stemmen jullie veel met elkander af en denken jullie na over hoe we de opleidingen kunnen blijven beschaven.

Wat bieden wij?

Een kantoorgebouw waar we studenten permitteren groeien op hun eigen unieke manier in het vak én als mens. Dat beschaven ons vak als instructeur zo mooi. Hoe wij dit doen? als instructeur bouwkunst werk je in bastaard projecten met studenten én het bedrijfsleven. Op deze manier brengen wij belangrijke expertise van buiten, hierbinnen de schoolmuren. Blijven innoveren speelt hierin een belangrijke rol. Als éen van de grotere roc’s werken wij nauwkeurig in nietig teams, kent allemaal mekaar en wordt allemaal gezien. En dit alles is niet voor niets. We staan dit jaar op de 4de plek in keuzegids mbo 2020 en hebben 12 opleidingen het predicaat topopleiding 2020 gekregen.

Wat kun je voorts van ons verwachten:

Een verdienste tussen de € 2. 820, – en €4. 218, – bij een volledige benoeming ( homoloog schaal lb cao mbo ). Een functie voor 0, 5 tot 1, 0 fte. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenvoorziening, 8 % vakantietoeslag en een 13de tijdsperiode.

Onder andere de waarschijnlijkheid om deel te gebruiken aan collectieve verzekeringen, een fietsregeling en bedrijfsfitness.

Wie ben jij?

Wellicht ben je al arbeidend in een vergelijkbare functie als docent constructietechniek, misschien werk je in de bouw of in een aanverwante branche en overweeg je een overstap naar het onderwijs. Dat jij jouw bevlogenheid over het vakgebied weet over te brengen op de studenten vind wij belangrijk. Door geneesmiddel van trainen en begeleiden werk jij tezamen met de studenten aan een stevige basis. Dat jij ook blijft opsteken is hierbij essentieel. Overmits onze studenten in autocad tekenen, heb jij ook ervaring met dit technisch tekenprogramma.

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding ; beschik je over praktijkkennis van de bouw ; ben jij bereid om pedagogisch didactische aanbeveling ( pdg ) te behalen als deze niet in jouw eigendom is. herken jij jezelf? reageer! Bouw je tezamen met ons aan wendbaar en waarde ( n ) vol onderwijsinstelling?

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-bij-de.html