Danai Media
Image default
Banen en opleidingen

Veiligheidstrainingen op Maat

Kompas Veiligheidsgroep is dé expert als het gaat om het verzorgen van een  BHV cursus,  EHBO- en VCA-trainingen, veiligheidsadvies en de verkoop van hoogwaardige veiligheidsproducten. Ons gepassioneerde team zet zich vol overgave in om Nederland een stukje veiliger te maken met behulp van innovatieve leeroplossingen en een ongeëvenaarde focus op veiligheid.

Kwaliteit en Actualiteit als Prioriteit

Als toonaangevend opleidingsinstituut leggen wij bij Kompas Veiligheidsgroep de nadruk op kwaliteit en actualiteit. Onze ervaren professionals ontwikkelen in-house onze cursussen, waardoor we te allen tijde kunnen garanderen dat ze volledig up-to-date zijn en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen we onze cursisten optimaal voorbereiden op noodsituaties en hen de vaardigheden aanleren om snel en doeltreffend te handelen.

Uitgebreid Cursusaanbod voor Veiligheidsprofessionals

Bij Kompas Veiligheidsgroep bieden we een breed scala aan cursussen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Onze basis BHV-cursus beslaat slechts één dag, terwijl de herhalingscursus in een halve dag kan worden afgerond. Hierdoor kunnen cursisten op een efficiënte manier hun kennis en vaardigheden up-to-date houden. Daarnaast verzorgen we ook EHBO- en VCA-trainingen. Onze EHBO-cursus leert cursisten hoe ze deskundige eerste hulp kunnen bieden bij diverse medische noodsituaties, terwijl onze VCA-cursus hen helpt om veilig te werken en risico’s te herkennen.

Hoogwaardige Veiligheidsproducten voor een Totale Veiligheidsoplossing

Ontdek onze uitgebreide webshop met hoogwaardige veiligheidsproducten. Van EHBO-koffers, brandblussers en AED’s tot verbandmiddelen en meer. Kompas Veiligheidsgroep biedt u een allesomvattend assortiment om ervoor te zorgen dat uw veiligheidsbehoeften volledig worden vervuld.

Kompas Veiligheidsgroep is uw betrouwbare partner als het gaat om veiligheidstrainingen, deskundig advies en hoogwaardige veiligheidsproducten. Met ons toegewijde team en een breed scala aan oplossingen dragen we bij aan het creëren van een veiligere omgeving in Nederland.