Danai Media
Image default
Vakantie

Met camping Lichtenvoorde bent u echt even weg

Bij Camping Lichtenvoorde is het thuiskomen! De groene natuur biedt de perfecte locatie om geheel in rust uw vakantie voort te zetten terwijl u met uw gezin aan het ontbijten bent. Geniet van de prachtige omgeving die de Achterhoek te bieden heeft en kampeer tussen de bomen en vijverpartijen. De minicamping de Flier is het perfecte voorbeeld van hoe ontspannen het contrast van natuur en het bruisende stadsgedeelte van Lichtenvoorde kan zijn. Ervaar het nu zelf en boek een paar dagen op Camping Lichtenvoorde!

 

Op Camping Lichtenvoorde is genoeg te doen

 

U begrijpt: een groene locatie dat op loopafstand van Lichtenvoorde is, vraagt om bijpassende activiteiten. Dan kunt u ervoor kiezen om uw vakantie voort te zetten in de natuur vanuit uw campingstoel, maar biedt de omgeving ook genoeg mogelijkheden. Zo zijn er dichtbij wandel- en fietsroutes waardoor je de mooiste plekken van de omgeving van Camping Lichtenvoorde ziet. En kun je het centrum van Lichtenvoorde bezoeken voor een drankje of stadswandeling. Wij staan u graag ter advies met leuke activiteiten om te doen tijdens uw verblijf.

 

De camping telt 25 comfortplekken. Hierbij zit uiteraard stroom, water en een eigen afvoer inbegrepen. Verder staat er op de camping een sanitair gebouw met 6 toiletten, 6 douches en een afwasgelegenheid. De vloer in het sanitair gebouw heeft vloerverwarming voor nachtwandelingen naar het toilet of koude ochtenden.

 

Wij verwelkomen u graag op Camping Lichtenvoorde en doen er ook alles aan om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. Reserveren of een impressie van de camping kunt u heel eenvoudig op onze site doen. Wanneer u persoonlijk contact wil hebben met onze medewerkers, verwijzen wij u graag door naar het contactformulier op de site.