Danai Media
Image default
Vakantie

Perfecte locatie voor een conferentiezaal

Bij het organiseren van een conferentie komen verschillende lastige vraagstukken voorbij. Zijn er mogelijkheden om te blijven overnachten? Is de locatie voor alle deelnemers bereikbaar? Kan er gebruik worden gemaakt van lunch of diner? Zijn er genoeg parkeermogelijkheden? Welke faciliteiten zijn er aanwezig in de conferentiezalen? Dit alles maakt het zoeken naar de perfecte locatie niet altijd even makkelijk.

Gelukkig zijn er in Nederland diverse plekken waar u een conferentie kunt organiseren. Neem bijvoorbeeld de stad Amsterdam waar u kunt kiezen uit verschillende vergaderlocaties bijvoorbeeld luxe hotels met alle benodigde faciliteiten.

Daarnaast is de stad centraal gelegen en zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Kortom, een conferentiezaal in Amsterdam bestaat uit een aantal ideale factoren.

Unieke vergaderlocatie in Amsterdam

Bent u op zoek naar een conferentiezaal in Amsterdam? Breng dan een bezoek aan Hotel Van der Valk Amsterdam. Dit luxe hotel biedt diverse mogelijkheden voor het organiseren van vergaderingen of een (meerdaagse) conferentie. Zo is de locatie perfect bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. De zalen zijn uitstekend ingericht met diverse moderne gemakken. Om u te helpen met het organiseren van uw vergadering of conferentie staat er een flexibel team voor u klaar. Van der Valk Amsterdam-Amstel zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Zo kunt u kiezen uit verschillende zaalopstellingen en kan de zaal volledig ingericht worden naar uw wensen. Wilt u een meerdaagse conferentie organiseren inclusief overnachtingen in het hotel? Dan biedt het hotel luxe en ruime kamers. Kies bijvoorbeeld voor een Business kamer, waar u zowel kunt ontspannen of nog even kunt werken. Mocht u tijd hebben, breng dan een bezoek aan het wellness centrum, ‘De Tropen’. Hier kunt u heerlijk ontspannen in diverse sauna’s. Tot slot, kunt u een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad op het dak van het hotel!

 

Wilt u meer informatie over het organiseren van vergaderingen of conferenties in Hotel Van der Valk Amsterdam-Amstel? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte via 020 80 01 100.

https://www.vandervalkamsterdam.com