Danai Media
Image default
Vakantie

Investeren in vastgoed mogelijk met een lening

Bent u op zoek naar een duurzame investering, waar u zelf ook van kunt genieten? Wanneer u wilt investeren in een vakantiewoning in Spanje, Nederland of een andere Europese bestemming, moet u bij Center Parcs Vastgoed zijn. Hier heeft u de keuze uit verschillende vakantiewoning in een recreatiepark op een toplocatie. U kunt investeren in vastgoed met uw eigen kapitaal. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een lening met een lage rentevoet. Hierbij kunt u rekenen op de betrouwbare partners van Center Parcs Vastgoed. U geniet van een aantrekkelijk vast rendement en haalt alles uit uw vermogen. Bovendien heeft u natuurlijk de mogelijkheid om zelf te genieten van uw vakantiewoning.

 

Investeren in vastgoed doet u bij een sterk merk

Als u overgaat tot het investeren in vastgoed, wilt u wel de nodige zekerheden. Bij Center Parcs Vastgoed bent u er dan ook zeker van dat u deze krijgt. Deze organisatie heeft immers al meer dan 50 jaar ervaring in de begeleiding bij het investeren in een vakantiewoning in Spanje, Nederland, Duitsland of een andere locatie in Europa. Het aanbod van deze organisatie verandert regelmatig. Bekijk daarom zeker de mogelijkheden en reageer snel op de vakantiewoning van uw dromen. Ook is het mogelijk een virtuele tour te volgen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de afwerking en de sfeer van de woning.

 

Kies uit verschillende vakantieparken als u wilt investeren in vastgoed

Wilt u graag een vakantiewoning kopen in Spanje? Bent u op zoek naar professionele begeleiding? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden bij Center Parcs Vastgoed. Duizenden mensen gingen u al voor! Investeren in vastgoed is dan ook een uitstekende belegging. Daarbij wordt u bij Center Pars Vastgoed compleet verzorging. Het beheer en het onderhoud blijft immers in de handen van Center Parcs en u krijgt de volledige huuropbrengsten. U heeft de keuze uit verschillende investeringsmogelijkheden, waarbij uw belegging veilig is en optimaal rendeert. Daarbij kiest u met Center Parcs Vastgoed voor een sterk merk! Al jarenlang bouwt en beheert dit bedrijf succesvolle toeristische parken in verschillende Europese landen.