Danai Media
Image default
Vakantie

Profiteer van de voordelen als u in vastgoed gaat investeren

U wilt toch ook zorgeloos investeren in vakantiewoningen? Center Parcs Vastgoed zorgt ervoor dat u altijd een vaste huuropbrengst heeft. Het maakt niet uit wat de bezettingsgraad van uw vakantiehuis is, ieder kwartaal ontvangt u een opbrengst van uw cottage. En wist u dat er zelfs geen extra kosten bijkomen voor water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen? De specialist beheert en onderhoudt uw accommodatie. Zo wordt u volledig ontzorgd als u gaat investeren in vastgoed. Bovendien kunt u zelfs een meerjarig contract van 15 jaar aangaan als u een vakantiehuis aan de Nederlandse kust of elders wilt kopen. Zo kiest u voor investeren met zekerheid op lange termijn en kunt u alvast uw rendement en inkomsten inplannen voor de komende 15 jaar.

Wilt u in vastgoed investeren? Hier krijgt u persoonlijke begeleiding

Kies uit het uitgebreide aanbod aan vakantiewoningen van Center Parcs Vastgoed. Wilt u investeren in recreatief vastgoed? Dan zit u hier goed. Gaat u voor een vakantiewoning in de prachtige Duitse natuur? Of wilt u een vakantiehuis kopen aan de Nederlandse kust dicht bij het strand? In beide gevallen slaagt u bij deze specialist gegarandeerd. Op de website vindt u snel de investering die bij u past. Vanaf het oriëntatiemoment tot de aankoop ontvangt u altijd persoonlijke begeleiding. Zo geniet u optimaal van fiscaal voordeel als u ervoor kiest om te investeren in vastgoed. U ontvangt altijd een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten. Bent u geïnteresseerd? Maak dan direct een afspraak met een van de specialisten om de mogelijkheden te bespreken. 

Vind snel het vastgoed waar u in wilt investeren

Center Parcs Vastgoed biedt diverse mogelijkheden aan als u wilt investeren in vastgoed. Wat zijn uw wensen? Hier vindt u prachtige vakantiehuizen, die zeker een bezichtiging waard zijn. Op de website van deze specialist vindt u snel een investering die bij u past. Het is verstandig om na te denken over uw budget, hoeveel wilt u spenderen? En wilt u een vakantiehuis kopen aan de Nederlandse kust of gaat u voor een huis in de bergen in België? Dit vult u in op de website en vervolgens klikt u op ‘Zoek Project’. Binnen een mum van tijd vindt u het vastgoed waarin u mogelijk wilt investeren.