Danai Media
Image default
Gezondheid

Coaching in Deventer

Soms zit het niet mee in je leven en weet je niet precies wat je moet doen. Snelle Coaching in Deventer kan voor jou de oplossing zijn. Van kleine vragen zoals ‘zit ik nog op 1 lijn met mens en ondernemer? Tot grote vragen zoals ‘Is dit wat ik van het leven verwacht?’. Het zijn vragen waarop je zelf misschien lastiger antwoord kunt geven, met coachingsgesprekken in Deventer kun jij daarop een antwoord formuleren.

Waarom coaching in Deventer een goed idee is

Als jij niet goed in je vel zit, kunnen veel dingen niet zo gaan zoals jij zou willen of had verwacht. Hoe dat komt? Omdat een goede relatie met jezelf de basis van succes vormt. Wat jij denkt, hoe jij je voelt, dat uit zich in jouw gedrag en handelingen. Een van de vragen die centraal staat bij coaching in Deventer is of jij in contact staat met je lichaam? Heb je een goede relatie met jezelf?

Vaak is dat het eerste wat er aan schort als mensen niet goed in hun vel zitten. Maar het niet de makkelijkste horde om te nemen. Bewustwording van wat je voelt en denkt is daarbij van belang. Maar vaak is er te veel te veel ruis om echt een goede verbinding te krijgen met de vragen en antwoorden die in jou zitten. Daarmee kan coaching in Deventer je helpen. Met verschillende programma’s en gesprekstechnieken en hulpmiddelen zoals vragenlijsten kom je met je coach tot waardevolle gesprekken.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Wil je vandaag nog de eerste stap zetten? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan bij coaching in Decentere. Tijdens een intake wordt er samen met de coach gekeken naar wat er speelt en welke doelen je helpt. Wil je meer uit jezelf als ondernemer, wil je weten waar je staat in leven en wat je volgende stap is of ben je op zoek naar antwoord op belangrijke levensvragen? Door middel van coaching in Deventer kom je erachter.