Danai Media
Image default
Zakelijke dienstverlening

SEO content specialist

Je hebt een mooie website gemaakt, of laten maken. Dat is natuurlijk een mooie eerste stap, maar nu moet deze nog gevonden worden in zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, is belangrijk voor de vindbaarheid van je website. SEO omvat verschillende dingen die je kunt doen om je website hoog in de zoekresultaten van Google te krijgen. Zo kun je ervoor zorgen dat je content geoptimaliseerd is met de juiste zoekwoorden. Als je zeker wilt weten dat je website goede SEO content bevat, dan kun je dit het beste overlaten aan een specialist.

Proseo voor SEO en SEA

Bij Proseo houden we ons al jarenlang bezig met het optimaliseren van websites voor zoekmachines. De ontwikkelingen op dit gebied gaan snel en de regels en eisen die Google stelt worden steeds ingewikkelder. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste veranderingen en manieren die toegepast kunnen worden. Niet alleen op het gebied van SEO zijn we gespecialiseerd. Ook SEA, ofwel zoekmachine adverteren (Google Ads) kunnen we op de juiste manier inzetten om jouw website goed vindbaar te maken. Je kunt hierbij denken aan het creëren van pakkende advertenties om potentiële klanten naar jouw website te krijgen.

Linkbuilding voor succes

Linkbuilding is een andere effectieve manier om een hogere positie in Google te bereiken. Het houdt in dat andere websites links bevatten naar jouw website, of dat jouw website links bevat naar andere websites. Dit klinkt eenvoudig, maar er komt iets meer bij kijken. Zo is het erg belangrijk dat de links worden geplaatst op kwalitatief goede websites. Is dit niet het geval, dan zal linkbuilding je website meer kwaad dan goed doen. Ook dit is iets wat je over kunt laten aan de professionals van Proseo. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we kunnen vertellen wat we voor jou kunnen betekenen.

https://www.proseo.nl