Danai Media
Image default
Hobby en vrije tijd

Wilt u een Brompton vouwfiets kopen? Profiteer van een uitstekende bouwkwaliteit

Zit u elke dag wel in de bus, tram of metro? En wilt u hier minder afhankelijk van zijn? Dan is een Brompton vouwfiets bij ZwaanBikes kopen een perfecte oplossing. Zo kunt u direct uit de trein stappen en fietsend naar uw werk of naar huis. Wist u dat deze zelfs gratis mee mag in de trein, zelfs tijdens de spits? Hierdoor is een vouwfiets ideaal als u een forens bent. Maar waarom zou u de Brompton vouwfiets kopen? De vouwfietsen van dit merk staan bekend om hun uitstekende bouwkwaliteit. Brompton richt zich al jaren op innovatie en het continu verbeteren van hun producten. Dit is waarom u altijd een vouwfiets van de beste kwaliteit ontvangt.

Dit is waarom u ook een Brompton vouwfiets wilt kopen

Moet u voor uw werk dagelijks veel reizen? Zit u elke dag in de trein en wilt u de reis makkelijk vervolgen? Ga dan een Brompton vouwfiets kopen bij een specialist als ZwaanBikes. Deze vouwfiets is in slechts 20 seconden in- en uit te vouwen, waardoor u altijd snel onderweg bent. Daarnaast mag deze vouwfiets volledig gratis mee met de trein, zelfs tijdens de spits! De fiets is voorzien van een unieke laklaag. Deze laklaag zorgt ervoor dat het frame niet kan roesten en dat u dus lang plezier heeft van de Brompton vouwfiets die u gaat kopen. De vouwfiets voorzien van een bagagedrager, spatbord of ander stuur? De specialist biedt u verschillende opties om de vouwfiets volledig aan te passen aan uw wensen. ZwaanBikes helpt u ook na uw aankoop verder met onderhoud aan uw Brompton vouwfiets.

Een Brompton vouwfiets kopen? Ideaal voor lange mensen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een compacte fiets? Bent u lang en denkt u dat een vouwfiets dan geen optie is? Dit is niets minder waar! Een Brompton vouwfiets is namelijk zeer geschikt voor lange mensen. Deze beschikt namelijk over een verlengde zadelpen, waardoor de fiets in vele lengtes in te stellen is. Daarnaast staat Brompton bekend om het leveren van fietsen van de allerhoogste kwaliteit met de beste innovaties. Elke fiets is bijvoorbeeld voorzien van een lak, waardoor roesten onmogelijk is. Zo weet u zeker dat u nog jaren plezier heeft van de Brompton vouwfiets die u bij deze specialist kunt kopen.