Danai Media
Image default
Architectuur

Vlakke lichtstraat op het dak

Een van de mooiste soorten lichtstraat is de vlakke lichtstraat dat mooi doorloopt en waardoor er veel licht naar binnen komt. Het is zelfs mogelijk om het in een onafgebroken lijn door te laten lopen waardoor de woning nog groter lijkt.

Wat wel belangrijk is voor het plaatsen van een vlakke lichtstraat is of dit wel mogelijk is om het soort dak dat je woning hebt. De vlakke lichtstraat is namelijk niet bij alle woningen mogelijk. Als je een vlak dak hebt is dit natuurlijk wel mogelijk en het is nog bij een aantal andere soorten type daken mogelijk. Als je wil weten of het mogelijk is bij je woning moet je hiervoor een professioneel inschakelen en de bedrijven die de vlakke lichtstraat bouwen hebben deze personen in dienst.

Als je een offerte aanvraagt kun je gelijk aangeven dat eerst wil weten of het mogelijk is om een vlakke lichtstraat te plaatsen. Het bedrijf kan dan een afspraak maken om een expert langs te sturen om te kijken of het mogelijk is om een vlakke lichtstraat te plaatsen en of er andere opties zijn. Ze willen graag lichtstraten verkopen en zullen daarom zoeken naar oplossingen om een lichtstraat te plaatsen.

vlakkelichtkoepel.nl

nbd-online.nl

luminusdak.nl