Danai Media
Image default
Hobby en vrije tijd

Tentipi in verschillende formaten te huren bij de specialist

Tipitenten geven uw kampeervakantie sfeer en maken van uw evenement een bijzondere beleving. Door uw tentipi te huren bij Nordic Tent Solutions, ontvangt u altijd een tent die aansluit op uw wensen. Zij verhuren namelijk diverse soorten tenten in verschillende formaten. Dat is handig, want voor een weekend kamperen met vrienden heeft u een veel kleinere tent nodig dan wanneer u bijvoorbeeld een dorpsfeest organiseert. Waar de kleinere tipitenten een diameter hebben van 3.80 meter, hebben de grote tipitenten een diameter van maar liefst 12 meter. In deze tenten is ruimte voor 128 personen. Ook kunt u deze tenten aan elkaar koppelen, waardoor er ruimte is voor een nog groter publiek.

Huurt of koopt u uw tentipi?

Kiest u ervoor om een tipitent te gaan kopen? Of huurt u deze tent liever? Bij de specialist Nordic Tent Solutions kunt u voor beide terecht. Maar welke optie is nu het beste voor u? Voor eenmalige evenementen, bijvoorbeeld een bruiloft of jubileum, kunt u natuurlijk het beste een tentipi huren. Gaat het echter om een terugkerend evenement? Zoals een jaarlijks terugkerend festival of een personeelsfeest dat u regelmatig organiseert? Dan is het vaak voordeliger om de tentipi te kopen. Voor zowel het kopen als het huren van een tipitent kunt u terecht bij de specialist. Naast grote tenten voor evenementen, kunt u bij dit bedrijf ook kleine tenten kopen of huren. Leuk wanneer u gaat kamperen op een festivalcamping of juist in de vrije natuur. Bent u er al uit of u uw tipitent wilt gaan kopen of huren?

Weekje kamperen? Huur een tentipi!

Oorspronkelijk werd de tentipi gebruikt door nomadische volkeren. Zij leefden vroeger, in een ver verleden. Deze volkeren waren in harmonie met de elementen. De tipitenten beschermden hen tegen zware weersomstandigheden. Dankzij de doordachte vorm en het hoogwaardige materiaal zijn deze tipitenten ook vandaag de dag nog dé manier om te kamperen in alle weersomstandigheden. Bent u van plan om een week te gaan kamperen in Nederland of bijvoorbeeld Scandinavië? In een tentipi van Nordic Tent Solutions blijft u lekker warm. De tenten die dit bedrijf gebruikt, worden vervaardigd in Noord Zweden en ademen nog altijd de sfeer van de legendarische nomaden. De tipitent is daardoor hét perfecte verblijf voor een sfeervolle kampeervakantie.