Danai Media
Image default
Dienstverlening

Met Hijswinkel haal je de beste handlier in huis

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede handlier? Hijswinkel kan je helpen aan de juiste handlier. Bovendien profiteer je ook nog van veel kortingen en aanbiedingen. Het bieden van deze promoties is een slimme zet; als je op zoek gaat naar een handlier, dan zoek je automatisch naar de goedkoopste die je kunt vinden. Of je hebt eenmaal een goede gevonden, maar wil deze toch nog even vergelijken met andere aanbieders om te checken of je ‘m misschien ergens anders goedkoper of voordeliger kan scoren. Misschien strik je nog wel ergens een kortingscode op. Soms kan het je echt veel geld schelen.

Verschillende functies van een handlier

Een handlier is een mechanisch werktuig waarmee je grote krachten op touwen of kettingen kunt uitoefenen. De handlier die Hijswinkel je aanbiedt, kent vele voordelen. De reddingslieren zijn voorzien van een stalen kabel en een automatische noodrem. Tevens is de handlier uitgerust met een veren schokdemper. Ook heeft de handlier een hijscapaciteit van wel 140 kg. Mocht je aan 20 meter net iets aan de krappe kant vinden, dan bestaat er ook de mogelijkheid om een 25 meter kabel aan te schaffen. Op die manier is er altijd een handlier die passend is voor de eindgebruiker, in iedere omstandigheid en in verschillende situaties.

Contactinformatie

Het industriële bedrijf is gevestigd in Veenendaal, provincie Utrecht. Heb je wegens omstandigheden geen tijd om het bedrijf te gaan bezoeken, dan staat het serviceteam ook online voor je klaar. Zo is de mogelijkheid beschikbaar gesteld om via WhatsApp je vragen te stellen of contact op te nemen. Handig voor als je even geen tijd of zin hebt om te gaan bellen. Daarmee wordt de drempel verlaagd contact op te nemen. Tevens is Hijswinkel actief op social media. Via de Facebook pagina kun je de laatste ontwikkelingen op de voet volgen of een berichtje sturen. Zo blijf je bijvoorbeeld op de hoogte van onderwerpen als hijskettingen, rondstroppen, takels, hijsbanden, palletwagens en valbeveiliging zodat je alle ins en outs kent. Het is belangrijk dat je weet bij wie je terecht kunt met al je vragen over je beoogde handlier.

Wil je een handlier kopen? Bekijk de webshop van Hijswinkel.