Danai Media
Image default
Marketing

Vloggen voor je bedrijf? Leuk! Maar nabewerken besteden we liever uit…

Nu steeds meer bedrijven video gaan inzetten voor marketing- en communicatiedoeleinden, neemt de behoefte aan de kwaliteit ervan ook toe. Geen mobieltje, maar een vlogcamera. Extra belichting en goed geluid. Allemaal om vlogs er nog mooier uit te laten zien. Maar met alleen filmen ben je er nog niet. Je wilt vlogs met een logo, een naam van een medewerker in beeld. Of zelfs muziek. Kortom, de vlogs moeten worden ge-edit. Nabewerken van vlogs is moeilijk en kost veel tijd. Logisch dat steeds meer bedrijven zeggen: “Zakelijk vloggen is leuk, maar vlogs bewerken besteden we liever uit…”.

VlogStudio: ook voor nabewerking van je vlogs

Bedrijven vragen VlogStudio om onder meer videoproducties te maken of ze kiezen voor een cursus vloggen voor bedrijven. Zelfs het laten inrichten van complete interne vlogstudio’s. Een kantoortje of andere beschikbare ruimte wordt omgetoverd tot een heuse filmstudio. Bedrijven denken groots over vloggen. 

Het enige waar bedrijven iets te makkelijk over denken is het bewerken van vlogs. Want ook al beschik je over het beste materiaal en vlog je als een pro, een vlog is pas echt af als het op een nette en professionele manier is gemonteerd en nabewerkt. Daarom heeft VlogStudio dit als nieuwe service toegevoegd.

Wat laat je editen?

Een vlog neem je meestal niet in een keer op. Vaak zijn het korte fragmenten. Fragmenten waarvan bepaalde stukken moeten worden afgeknipt en aan een ander fragment moeten worden toegevoegd. Maar wel zo dat het logisch is en fraai oogt. Met of zonder titelscherm eraan toegevoegd.

Ook audio valt onder nabewerking. Niet altijd is het geluid even hoorbaar opgenomen en moet dit worden verbeterd. Of geluidseffecten, muziek of een voice-over moet de vlog aantrekkelijker maken. Ook dan is nabewerking van de vlog noodzakelijk. Overgangen (transities), tekst en animaties. Al deze wensen kunnen worden toegevoegd met nabewerking.

Wil je jouw vlogs naar het hoogste niveau brengen? Kies dan voor een workshop zakelijk vloggen. Word expert in vloggen, maar laat de nabewerking over aan VlogStudio. Lever je fragmenten aan, vertel wat je wilt en zij zorgen ervoor dat jouw vlog netjes wordt nabewerkt.

Meer weten over videobewerking en cursussen vloggen? Kijk op VlogStudio: vlogs bewerken.

 

https://www.vlogstudio.nl/vlogs-bewerken-uitbesteden/