Danai Media
Image default
Kinderen

Robot bouwpakket geven voor vaderdag

Voor de vaders die van technische snufjes houden is een mooie robot bouwpakket een leuk cadeau om te geven op vaderdag. Rommelen met allemaal technische onderdelen om iets te maken valt bij bijna elke vader goed in de smaak. Eerst kunnen ze op hun gemak de robot gaan bouwen met de verschillende onderdelen. Als de robot dan helemaal af is, kan deze bestuurd worden met een afstandsbediening. Nu hebben ze een eigen bestuurbare mini robot in huis, die ze ook nog helemaal zelf in elkaar gezet hebben. Er zijn genoeg soorten robot bouwpakketten waaruit je kunt kiezen. 

Met bier zit je altijd goed

Er zijn maar weinig mannen op deze wereld die niet van een koud biertje genieten. Hoe leuk is het dan om voor vaderdag een origineel bierglas cadeau te doen. Laat het glas personaliseren door er iets op te laten graveren. Is je vader meer weg van sterke drank, dan is een set bijzondere whiskeyglazen met een persoonlijke touch ook leuk om te geven. Maak er meteen een totaalpakket van door een unieke flesopener of wat lekkere snacks toe te voegen. Met nootjes, zoutjes of wat anders lekkers doe je elke vader een plezier. 

Leuke activiteit om te doen 

Heb je een vader die graag actief bezig is, dan is het ook leuk om een gezellig dagje weg te gaan. Als het buiten mooi weer is, is het leuk om een buitenactiviteit te doen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan suppen of kanoën. Het is nog best moeilijk om te blijven staan op je sup, zonder je evenwicht te verliezen. Blijf je liever op het land, dan kun je altijd een rondje gaan fietsen of mountainbiken in de mooie natuur. Is het wat minder mooi weer, dan kun je bijvoorbeeld binnen gaan bowlen, karten of lasergamen.