Danai Media
Image default
Dienstverlening

Pas op voor oplichters

Als je buitengesloten raakt kost het rond de 80 euro om een slotenmaker Den Haag de deur open te laten maken. Dit klinkt veel maar de kosten zijn nou eenmaal hoog omdat de slotenmaker de hele dag bereikbaarheidsdienst heeft en hier moeten hoge toeslagen voor betaald worden. Dan heb je oplichters die aangeven dat ze de deur voor 35 euro open komen maken en hier gaat het mis.

In Den Haag zijn veel slotenmakers actief en hier is de controle niet zo goed op als het zou moeten zijn. Zo zitten er rotte appels tussen dat misbruik maken van de situatie. Een bekende oplichting is dat mensen dat buitengesloten zijn naar de malafide slotenmaker bellen en die geeft aan voor 35 euro te komen. Eenmaal op locatie stapelen de kosten zich op tot honderden euro’s en vaak beschadigen ze ook nog het slot. Dit is een bekend verhaal want helaas zijn er veel mensen de dupe van geworden.

Als je naar een slotenmaker Den Haag belt vraag altijd wat de totaalkosten zijn voor het openmaken van de deur. Wanneer de slotenmaker dit kan aangeven en het een bedrag tussen de 70 en 90 euro is klopt het. Vraag ook altijd voor de zekerheid hoe er betaald kan worden. Een goede slotenmaker Den Haag geeft altijd de optie om achteraf per factuur te betalen en eist nooit contact geld.

uwslotenmaker.nl

deslotenmakerdenhaag.nl

goedkopeslotenmakerdenhaag.nl