Danai Media
Image default
Mode en Kleding

Hoe vind je de perfecte outfit voor een jongen

Kinderen kunnen notoir moeilijk zijn om voor te winkelen, vooral als het baby’s of peuters zijn! Hoeveel we ook van ze houden, we weten niet wat ze leuk vinden, hoe ze de wereld zien. Of zelfs hoe groot ze op een bepaald moment zijn. Dit kan het kopen van cadeaus extreem frustrerend maken, vooral omdat het lijkt alsof kinderen elke dag groeien en hun smaak voortdurend verandert. Zelfs het kopen van kleding kan moeilijk zijn als je niet weet welke maat je kind draagt. Maar vrees niet! Met deze simpele tips vind je in een mum van tijd de perfecte outfit voor je zoontje!

Kies eerst zijn leeftijd

Voordat u begint met winkelen, is het het beste om de leeftijd van uw zoon te achterhalen en vervolgens zijn stijlvoorkeuren.

Felle kleuren

Jongere jongens houden meestal van felle kleuren, waardoor het gemakkelijk is om casual stijlen en accessoires te kiezen.

Superhelden

Als hij van videogames of superhelden houdt, vindt hij het misschien leuk om zijn outfit af te stemmen op zijn personage naar keuze. Schoolgaande jongens zullen het op prijs stellen zich te verkleden als personages uit hun favoriete tv-programma’s of films, inclusief sportshirts of hoeden.

Kies vervolgens uw materiaal

Het eerste waar u aan moet denken bij het kiezen van de garderobe van uw zoon, is zijn activiteitenniveau. Als hij een voetbalfanaat is, wil je misschien iets dat snel droogt, zoals jersey of mesh.

Officieel team

Als je jongen in een officieel team speelt, dan kun je zijn passie ondersteunen door hem truien met nummers te geven.

Kleine atleet

Natuurlijk zal elke kleine atleet genieten van korte broeken en kniekousen met kleine voetballen of basketballen erop! Maar wat als hij niet echt een atletisch type is?

Stoere jongenskleren

Stoere jongenskleren vinden voor jongens kan soms moeilijk zijn; er zijn echter enkele dingen die u kunt doen om het veel gemakkelijker te maken. Een daarvan is het vinden van stoere jongenskleren tegen goedkope prijzen. Er zijn veel plaatsen online die kortingen en verkopen op hun producten aanbieden, waardoor u geld bespaart terwijl u er nog steeds geweldig uitziet. Je wilt ook rekening houden met kleur bij het uitkiezen van zijn outfits. Veel kinderen zullen alleen bepaalde kleuren of patronen dragen omdat ze ze aantrekkelijker vinden dan andere – houd daar rekening mee bij het winkelen.

Accessoires toevoegen

Om een ​​outfit uniek te maken, hoef je niet te investeren in high-end kleding. Neem in plaats daarvan je basisstukken en voeg wat accessoires toe.

Sieraden

Dit kunnen sieraden zijn, zoals armbanden of kettingen; riemen; hoeden; hoofdbanden of haarbanden; of zelfs een zonnebril.

Items

Als je geen geld wilt uitgeven aan een van deze items, overweeg dan om er zelf een te maken! Je kunt ze zelfs zelf naaien als je over elementaire naaivaardigheden beschikt – of, nog beter, iemand anders vragen om het te doen.

Nu, inclusief kleuren

Het eerste dat u wilt doen, is beslissen over de drie beste kleuren van uw kind. Het hoeft niet exact te zijn, maar het zal het kiezen van outfits veel gemakkelijker maken als je je aan deze paar kleuren houdt.

Steen

Onthoud dat deze niet in steen gebeiteld zijn en in de loop van de tijd kunnen veranderen, maar het is een goed begin.

Garderobe

Pas de kleur van zijn garderobe aan en kies zelfs zijn sokken en schoenen uit op basis van zijn favoriete kleur of twee. Bron: https://www.stylonic.nl