Danai Media
Image default
Electronica en Computers

Een verborgen camera plaatsen

Beveiligingscamera’s behoren tot de meest populaire apparaten die worden gebruikt voor de handhaving van de veiligheid van woningen en bedrijven. Home beveiligingscamera systemen bieden bescherming tegen indringers en andere criminelen. Echter, net als andere apparaten, kunnen ze op een of andere manier nutteloos worden. En dat komt omdat veel criminelen nu experts zijn. Ze kunnen de bewakingscamera’s en uw draadloze buitencamera namelijk gemakkelijk verblinden, zodat ze de misdaden feilloos kunnen plegen.

Als u niet wilt dat dit soort dingen u overkomen, dan moet u slim zijn – zelfs slimmer dan de criminelen. Als zij slim zijn, dan moet jij slimmer zijn. Je moet denken zoals een crimineel denkt. Denk goed na over waar hij mogelijk binnen zal komen. En van daaruit moet u een effectief plan bedenken waarbij u uw beveiligingscamera’s kunt gebruiken zonder dat ze weten dat er camera’s geïnstalleerd zijn. Als een verborgen beveiligingscamera goed is geïnstalleerd in het gebied waar de crimineel mogelijk zou passeren, dan ben je er zeker van om hem te laten opnemen.

Het beste wat je kunt doen bij het gebruik van verborgen beveiligingscamera’s is ze installeren op kinderspeelgoed. Maar dan, dit is niet zo eenvoudig als dat. Dit zal een reeks stappen impliceren, dus als u geïnteresseerd bent om te weten hoe u uw verborgen camera’s voor huis op speelgoed kunt installeren, moet u deze volgen:

1. Zorg ervoor dat je gaat om de verborgen camera’s te installeren op speelgoed dat normaal uit zijn. Bijvoorbeeld, kunt u de camera geïnstalleerd op een teddybeer of ander opgevuld speelgoed.

2. Beslis over de beste hoek voor de camera. Je moet hem laten plaatsen in een gebied waar de criminelen doorheen zouden lopen.

3. Beslis hoe hoog de camera’s moeten hangen. Als u de hele kamer wilt kunnen zien, moet u de camera hoog hangen.

4. Bereid het speelgoed voor waar je de mini-beveiligingscamera in gaat verstoppen. Je moet een klein gaatje maken in de knuffel en ervoor zorgen dat het gaatje groot genoeg is om de camera in te doen.

5. Plaats de verborgen camera in het knuffeldier speelgoed en zet het vast volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

6. Zorg ervoor dat de camera verborgen is. Om ervoor te zorgen dat de camera verborgen is en niet van het knuffeldier valt, moet je de opening zo naaien dat alleen de lens van de camera zichtbaar is.

7. Vergeet niet de verborgen camera met het basisstation te synchroniseren en eventuele software op je computer te installeren die bij de verborgen camera zal horen. Stel de voorkeuren in zoals u dat wilt.

8. Voordat je het tegen de criminelen gebruikt, zorg ervoor dat je het eerst test. Je moet het testen tot je er tevreden mee bent. Als u niet tevreden bent met één camera, kunt u twee of drie van deze beveiligingscamera’s gebruiken.

Wanneer u beveiligingscamera’s thuis hebt geïnstalleerd, betekent dit niet noodzakelijk dat criminelen zouden worden afgeschrikt. Als ze nog steeds inbreken in uw huis, is het beter als u voorbereid bent door het opzetten van verborgen beveiligingscamera’s binnen.

 

https://www.securitythuis.nl/