Danai Media
Image default
Mode en Kleding

Fijn een dagje naar de zee. Welke strandtas neem jij mee?

Fijn een dagje naar de zee. Welke strandtas neem jij mee?

 

De zon schijnt en je bent heerlijk een dagje vrij. Je wordt wakker en bedenkt dat het wel eens een hele mooie dag zou zijn om heerlijk naar het strand toe te gaan. Als je dan naar het strand gaat, dan heb je natuurlijk altijd wel dingen die je dan mee moet nemen. Daar heb je dan natuurlijk ook een tas voor nodig. In deze blog lees je alles over welke tas je mee zou kunnen nemen naar het strand en wat je dan allemaal mee zou moeten nemen in die tas.

Wat neem je allemaal mee naar een dagje strand?

Als je naar het strand gaat heb je hoe dan ook wel een aantal dingen die je mee zou moeten nemen. Maar welke dingen neem je dan mee en hoe kun je ze het best meenemen? Om te beginnen is het slim om altijd een toilettasje of een etui in je tas te hebben zitten. Hier kan je kleine dingen als lippenstift, kam, zonnebril, elastiekjes, pleisters en pijnstillers in stoppen.

Als je van plan bent je telefoon met een speaker mee te nemen, of misschien een ander elektrisch apparaat, dan kun je deze het best in een boterhamzakje stoppen voordat je deze in de tas stopt. Hierdoor voorkom je dat je telefoon beschadigd kan raken door water of zand, maar dan moet je de zakjes natuurlijk wel goed dichtknopen voordat je ze in de tas stopt. 

Natuurlijk moet je ook zonnebrand meenemen naar het strand. Dit is misschien wel het meest belangrijke dat je mee moet nemen om te voorkomen dat je als een kreeft weer thuis zal komen. Dan natuurlijk ook een extra handdoek of deken meenemen waar je heerlijk op kunt liggen. Om al deze spullen mee te nemen heb je toch echt wel een strandtas xxl nodig. 

 

Eten en drinken mee naar het strand

Het is verstandig genoeg te eten en te drinken mee te nemen. Neem ook een klein portemonnee tasje mee waar je ook wat geld in kunt bewaren> Als het even kan is het slim om pasjes thuis te laten om te voorkomen dat ze weg gaan. Ben je van plan een hapje te gaan eten na de stranddag, dan zou je kunnen overwegen een clutch tasje mee te kunnen nemen, dan hoef je niet je hele strandtas mee naar binnen te slepen in het restaurant.