Danai Media
Image default
Mode en Kleding

Elk seizoen piekfijn gekleed met Marc Cain

De ontwerpers die Penninkhof u trots op de website presenteert, zoals Marc Cain, Joseph Ribkoff en diverse andere, weten elk seizoen weer de mooiste kledingstukken te creëren. Keer op keer lukt het om dusdanige mode te ontwerpen, die u helpt uw fashion statement te maken. Elk nieuw seizoen bestaat bij Marc Cain uit minimaal zes verschillende thema’s. Elk specifiek thema wordt gekenmerkt door zijn materialen, kleuren en prints. Niet alleen kunt u eindeloos combineren met de items van één thema onderling, ook kunt u de fantasievolle stukken matchen met items uit andere series. Dit geldt ook zeker voor de kleding van Joseph Ribkoff.

Effen kleuren en grafische prints

Marc Cain staat bekend om zijn unieke, grafische prints. Het modehuis weet felle kleuren goed te gebruiken voor de meest smaakvolle creaties. Wanneer u met diverse kledingstukken experimenteert, zal het u opvallen dat veel kleuren en prints beter bij elkaar passen dan u in eerste instantie vermoedde. Combineren kunt u met zowel Marc Cain items, als kledingstukken van Joseph Ribkoff en andere ontwerpers. Houdt u het liever ‘veilig’? Het modehuis heeft ook een breed aanbod kledingstukken met zachte en effen kleuren. Door deze diversiteit blijven de collecties van Marc Cain zowel spannend als goed draagbaar.

Mode die het hele jaar door draagbaar is

Bij Penninkhof bent u aan het juiste adres voor up-to-date collecties van Marc Cain, Joseph Ribkoff en andere modehuizen. Het prettige van hun ontwerpen is dat veel items niet per definitie seizoensgebonden zijn. Zo kunt u die satijnen, mouwloze top in de zomer dragen op een mooi pantalon, terwijl u hem in de winter onder een colbert draagt. De kledingstukken laten zich tevens in verschillende situaties dragen, zoals tijdens zakelijke of feestelijke aangelegenheden, of gewoon in uw vrije tijd. Marc Cain reikt u de elegante mogelijkheden aan, en u laat ze aansluiten bij uw persoonlijkheid en favoriete stijl.