Danai Media
Image default
Beauty en verzorging

Een collectie trouwringen zoals je die niet eerder zag

Ze zijn elegant, modern en van uitzonderlijke kwaliteit: de trouwringen in witgoud van Bijzondere Trouwringen. Heel speciaal is dat er voor ieder aanstaand paar iets moois te vinden is. De stijlen lopen uiteen van sierlijk, strak en natuurlijk tot extravagant, exclusief en gedurfd.

Als jullie nog niet helemaal weten wat jullie willen, is dit de ultieme kans om inspiratie op te doen. Neem de tijd het hele assortiment te bekijken op www. bijzonderetrouwringen .nl. Er zitten zeker exemplaren tussen waar jullie harten sneller van gaan kloppen! Als jullie een paar setjes ringen hebben uitgekozen, is het tijd om een afspraak te maken met de man achter Bijzondere Trouwringen: Hildardjan Verweij. Deze edelsmid kan jullie in Veenhuizen of in Amersfoort ontvangen.

In Amersfoort staat de studio. Het atelier -de plek waar alle ringen gemaakt worden- is in Veenhuizen. Verweij is op zaterdag en zondag aanwezig in Amersfoort. Donderdagen en vrijdagen kunnen jullie terecht in Veenhuizen. Het is mogelijk online een dag te reserveren. Bellen of mailen kan ook. Hierbij de gegevens: 0592-388506 / 033-4720027 / info @ bijzonderetrouwringen .nl.

Enig in zijn soort

Als jullie unieke trouwringen gaan uitzoeken is het belangrijk stil te staan bij het materiaal. Globaal gesproken zijn dit de mogelijkheden:

· edelstaal;

· fair gold;

· goud;

· palladium;

· platina;

· titanium

· zirkonium.

Ben je niet bekend met zirkonium? Een korte toelichting. Het wordt tegenwoordig vaak door tandartsen gebruikt als basis voor bruggen en kronen. Erbovenop komt meestal een porseleinen laagje. Zirkonium is buigzaam en eenvoudig te vervormen. Een groot pluspunt is de lichtheid van het materiaal. De oorspronkelijke kleur van zirkonium is grijs.

Door middel van een speciale verhittingstechniek kan een zirkonium ring zwart gemaakt worden. In feite ontstaat op de ring dan een oxidelaagje. Werk je veel met je handen? Het kan gebeuren dat de ring in de loop der tijd weer wat grijzer wordt. Als dat gebeurt maak je gewoon een afspraak met Bijzondere Trouwringen voor een onderhoudsbeurt. Ook andere ringen houdt je in goede staat door ze eens in de zoveel jaar door een edelsmid te laten schoonmaken en bijwerken.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/