Danai Media
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom een website een “must” is

Waarom een website een “must” is

Een Website laten maken is cruciaal om klanten te vinden voor jouw bedrijf. Dit omdat je via deze weg de meeste mensen kunt bereiken. Hier vindt je niet alleen klanten die online bestellen, maar ook juist de lokale mensen die naar de winkel komen. Daarnaast krijgen mensen ook een beeld bij het bedrijf. Zo zien ze in een oogopslag wat je te bieden hebt en waar jij uniek in bent. In theorie zou je ook zelf een website kunnen maken met een CMS systeem. Dit kan zonder programmeerkennis, maar vergt wel erg veel tijd. Dit is dan ook de redenen dat veel bedrijven dit uitbesteden. Het is onderaan de streep uiteindelijk ook vele malen goedkoper. Waar jij uren mee bezig bent zijn onze webdesigners vaak maar een paar minuten mee bezig. Dit omdat zij natuurlijk dagelijks dit werk doen.

Online marketing uitbesteden

Bij weCare Media kun je ook terecht als je online marketing wil uitbesteden. Wij zijn een officiële partner van Google en daardoor weet je dat ons team de kennis heeft. Het uitbesteden van online marketing is niet alleen effectiever, maar ook een stuk voordeliger als dat je dit zelf gaat doen. Dit omdat mensen zonder kennis vaak honderden euro’s verspillen via Google ADS. Naast adverteren kun je bij ons ook terecht voor SEO marketing en conversie optimalisatie.

Hoger in Google

Naast Google ADS is het natuurlijk ook belangrijk om hoog in de zoekmachine te komen zonder advertenties. Dit is namelijk voor de lange termijn de belangrijkste inkomstenbron. Er zijn ook veel mensen die advertenties juist vermijden. Bovendien investeer je vaak maar eenmalig in SEO marketing en daardoor is het ook een stuk goedkoper. Bij Google ADS wordt er afgerekend per klik, terwijl een organische bezoeker in theorie gratis is. Wel is het dan belangrijk om de website up to date te houden.