Danai Media
Image default
Dienstverlening

Tips voor het huren van een container in Hengelo

Tips voor het huren van een afvalcontainer Hengelo

Je zou denken dat het huren van een afvalcontainer Hengelo zo is gedaan, maar stiekem komt er meer bij kijken dan je zou denken. Om ervoor te zorgen dat je deze dingen niet vergeet heb ik enkele tips op een rijtje gezet die je gaan helpen

Heb plek voor de afvalcontainer Hengelo

Als je een afvalcontainer wilt laten plaatsen dan moet je hier natuurlijk ook een plek voor hebben. Meestal zijn twee parkeerplekken genoeg om een grote container op te zetten, maar je moet ook contact met de gemeente opnemen, bij sommige gemeentes moet je hier namelijk een vergunning voor afsluiten. En zorg er uiteraard ook voor dat er ruimte is voor de vrachtwagen om de afvalcontainer neer te zetten weer op te halen.

Vul hem niet te vol

Meestal mag je een afvalcontainer Hengelo tot 20cm boven de rand vullen, maar ook niet daarboven, dan loop je namelijk het risico dat ze hem niet meenemen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je uiteindelijk toch zelf nog een oplossing voor al het afval moet gaan zoeken. Als hij best vol is en je hebt nog afval over dan kun je beter een tweede container huren dan deze nog verder vullen.

Dek hem af met een dekzeil

Je hoopt het natuurlijk niet maar er is altijd een kans dat andere profijt willen nemen van jouw afvalcontainer en hier hun eigen afval in dumpen. Om dit te voorkomen is het slim de afvalcontainer af te dekken met een dekzeil wanneer je hem niet gebruikt. Zo loop je in ieder geval geen risico.

Wanneer je deze tips volgt dan is de kans dat er iets misgaat met het huren van jouw afvalcontainer Hengelo al een stuk kleiner, en uiteindelijk is dat wat je wilt.

 

 

http://www.busschercontainers.nl/container-huren-hengelo/