Danai Media
Image default
Meubels

Om déze reden zijn eetkamerstoelen met wielen zo populair

Om déze reden zijn eetkamerstoelen met wielen zo populair

Eén van de leukste dingen aan het inrichten van een nieuw huis zijn spullen uitzoeken waarbij jij je thuis voelt. Een uitnodigende entree, sfeervolle woonkamer, gezellige keuken én een fijne, praktische eethoek. Misschien droom je wel van een echte woonkeuken! Eén ding is zeker: als je dit artikel leest, hecht je waarschijnlijk veel waarde aan lekker tafelen. Het uitzoeken van kwalitatieve eetkamerstoelen is dan ook net zo belangrijk als een goede bank of bed: je brengt er veel tijd op door en dus is comfort een belangrijke eis. In dit artikel nemen we je mee in de populariteit van eetkamerstoelen met wielen.

Eetkamerstoelen met wielen maken aanschuiven makkelijk

De eerste reden waarom de rollende stoel zo populair is, is dat het het aan- en wegschuiven van de tafel ontzettend makkelijk maakt. Even opstaan om in de pan te roeren of spelletjes met de familie: eetkamerstoelen met wielen veranderen een gewone eethoek in een echte leefkeuken.

Daarnaast zijn de stoelen ook ideaal tijdens het thuiswerken. Met die wieltjes zijn het net bureaustoelen, maar dan een stuk stijlvoller!

 

Een cadeautje voor je vloer

Onder vrijwel iedere eettafel zie je ze terug: krassen van de stoelen. Helemaal niet vreemd, want je schuift nu eenmaal regelmatig heen en weer onder een eettafel. Dat is dan ook een tweede reden waarom eetkamerstoelen met wielen zo populair zijn. Omdat de wielen rustig over de vloer glijden, voorkom je slijtage en houd je je vloer langer mooi.

 

Een ruimtelijker gevoel

Eetkamerstoelen op hogere poten of wielen creëren daarnaast een ruimtelijker aanzicht. Hoe dat komt? De stoelen blokken je zicht minder af en geven als het ware een ‘doorkijkje’. Zelfs als het zo laag aan de grond is, creëer je optisch meer ruimte.

 

Ga jij voor eetkamerstoelen met wielen?

Kortom, wij snappen de populariteit wel. Ga jij voor eetkamerstoelen met of zonder wieltjes?