Danai Media
Image default
Zakelijk

Meer over Dymo 11354

Misschien ben je al wel een tijdje op zoek naar de Dymo 11354, deze kun je dan gelukkig online bestellen en dat kan dan ook zo geregeld zijn. Het voordeel is dat als je ze hier wil bestellen dat ze je dan veel minder kosten. Het zijn dan ook speciale labels die compatibel zijn en zijn bedoeld voor de thermische printers van Dymo. Sowieso is het goed om er eens wat meer over te weten te komen want de Dymo 11354 labels kun je per rol kopen en op een rol vind je 1000 etiketten. Ze zijn allemaal blanco en deze hebben ook nog een afmeting van 57 mm x 32 mm.

Wist je dat de labels voorzien zijn van een permanente lijmkracht en dat deze gemaakt zijn van thermisch materiaal? Ze verkleuren door middel van warmte en dus heb jij geen inkt nodig in de printer.

Online Dymo 11354 bestellen

Je hebt al het een en ander kunnen lezen over de Dymo 11354, misschien ben je al overtuigd en weet je dat jij deze labels ook nodig hebt. Het enige wat je dan nog maar hoeft te doen is dat aan ons door te geven en dan regelen wij het vandaag nog voor je.

Alles wat op voorraad is kan binnen een dag bij je worden bezorgd dus hoe sneller dat jij de keuze maakt, hoe eerder alles is geregeld. Als je er vragen over hebt kun je ook contact opnemen uiteraard. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om het assortiment te bekijken op de website.