Danai Media
Image default
Zakelijk

De beste tips om uw iPad de zomer te laten overleven

De zomer komt eraan en het is tijd voor uw vakanties te plannen en uw koffers in te pakken. Maak uw lijstjes en vergeet niet al uw benodigdheden en tablet (inclusief lader!) in te pakken. Onthoud dat de zomerse hitte betekent dat u nog voorzichtiger moet zijn bij het gebruik van uw elektronica.

Als u een iPad bezit, weet u hoe belangrijk deze voor kan zijn. Van het spelen van games tot het werken op de bank, van het kijken naar films tot het afleiden van kinderen met kinderliedjes en ontverantwoorde hoeveelheden Netflix, uw iPad is uw constante metgezel. 

Hier zijn een paar zaken waar u rekening mee moet houden als u deze zomer uw iPad gebruikt terwijl u reist in de zinderende hitte of een duik neemt in het zwembad om af te koelen.

Gebruik ‘m alleen in de schaduw

De iPad wordt geleverd met een schitterend scherm dat comfortabel lezen mogelijk maakt, zelfs onder een felle zon. Dat gezegd hebbende is het ten zeerste aan te raden om uw iPad uit de buurt van direct zonlicht te houden. Omdat de normale werking van de iPad warmte produceert kan externe warmte de temperaturen flink laten oplopen. Dus de beste manier om uw iPad deze zomer te beschermen is door hem in de schaduw te gebruiken.

Neem uw iPad niet mee naar het strand

Uw iPad is gevoelig voor beschadiging door stof of andere kleine deeltjes. Daarom is het niet raadzaam om hem naar het strand te dragen omdat zelfs de kleinste stof- of zanddeeltjes de elektronische circuits kunnen beschadigen en de normale werking kunnen belemmeren. 

Duik niet met uw iPad in het water

Iedereen voelt zich in de zomer aangetrokken tot het koele water van de zee en nabijgelegen zwembaden. Hoewel het heerlijk is om tijd in het zwembad door te brengen geldt hetzelfde niet voor uw iPad. Zonder IP-classificatie voor bescherming tegen het binnendringen van water en stof is het het beste om uw iPad uit de buurt van water te houden. Zout water is zelfs nog slechter gezien hoe corrosief het kan zijn. 

Gebruik een iPad cover

Een van de meest effectieve manieren om uw iPad in de zomer te beschermen is door een beschermhoes te gebruiken. Zorg ervoor dat de hoes is ontworpen om te beschermen tegen af ​​en toe een stoot, kras of een val. En wilt u toch per se met uw iPad in het water zwemmen, kies dan voor een IP-gecertificeerde iPad Pro beschermhoes.

Laat uw iPad niet in de auto achter

Uw iPad in de auto laten terwijl u hem in de zon geparkeerd laat is vragen om problemen. Het interieur van auto’s kan ondraaglijk heet worden en kan onherstelbare schade aan uw iPad toebrengen. In theorie kan de hitte zelfs ertoe leiden dat sommige interne componenten smelten. Een van de beste iPad-beschermingstips voor de zomer is dus om uw iPad aan uw zijde te houden in plaats van hem in de auto te laten.