Danai Media
Image default
Entertainment

Een leuk team uitje

Bij Huur een pop kun je een leuk team uitje regelen voor je voetbalteam of met je collega’s bijvoorbeeld. Laserkleiduifschieten is een leuke activiteit waarbij je met een lasergeweer een duif (geen echte) uit de lucht moet schieten. Dit is leuk om je richt gevoel te testen en leuk om natuurlijk heel veel lol aan beleven met een grote groep mensen. Er zijn niet heel veel activiteiten waarbij je met tot wel 100 personen aan mee kan doen. Dit is wel een activiteit die in combinatie met een feestje heel leuk is om te doen met je collega’s, vrienden of familie.

 

Een activiteit voor iedereen

Je zou je feestje ook kunnen voorzien van meerdere spelletjes, zodat er veel is om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een archery tag spel wat zeker onder de jongens een geliefd spel is of een looptapijt voor degene die het iets rustiger aan willen doen. Door veel keuze aan je gasten te geven zullen ze zich meer vermaken, want iedereen wil natuurlijk alles hebben uitgeprobeerd voordat ze naar huis gaan. De activiteiten zijn prima in je tuin te organiseren doordat ze niet heel veel ruimte innemen. Ook kun je deze spelletjes prima op een grasveldje doen, niemand die er last van heeft namelijk.

 

Een leuk wedstrijdje touwtrekken

Na een paar drankjes is een spelletje als touwtrekken een leuke en veilig spel om te doen. Hierbij wordt veel gelachen en is iedereen vaak heel competitief. Hier kunnen mensen zichzelf bewijzen of ze de sterkste zijn. Heeft iemand altijd een grote mond gehad over zijn lichaam, laat die persoon zichzelf dan ook lekker bewijzen op een leuke manier. Een touwtrek spel is altijd een klassieker geweest op feestjes of als sport. Een perfect spel als toevoeging tot je andere zeskamp spellen die je hebt op je feestje. Na deze activiteit is iedereen lekker uitgeput en is het dus tijd voor een minder actief spel zoals de waterhelmen.