Danai Media
Image default
Cadeau

Armband Advies

Voordat je een armband koopt, moet je eerst je pols opmeten. U kunt een flexibel meetlint of een gewoon stuk papier gebruiken om uw pols op te meten. Daarna kunt u die meting vergelijken met een armbandmaattabel. Hoewel online winkelen handig is, zijn sommige shoppers bang dat ze uiteindelijk de verkeerde maat bestellen. 

Een van de meest voorkomende vragen die vrouwen willen weten over armbanden is: “kan ik armbanden dragen met lange mouwen?” Begrijpen hoe je mouwlengte je keuze van armbanden beïnvloedt is de eerste stap om te weten hoe je armbanden moet dragen. Het dragen van een grove armband over een lange, aangesloten mouw kan soms werken, maar dit vereist toewijding aan de look. Over het algemeen is het het beste om mouwen te dragen die boven je armband eindigen. Een goed voorbeeld ter inspiratie is ontwerpster Carolina Herrera, die bekend staat om het omhoog duwen van haar lange mouwen om een delicate armband of twee te showen.

Er zijn vele stijlen armbanden, van eenvoudig tot ingewikkeld en uitgebreid. Armbanden kunnen boven de elleboog of om de enkel worden gedragen en kunnen zo worden gemaakt dat ze comfortabel om de pols passen. De stijl van een armband zal ook afhangen van de vorm en de grootte van de edelstenen. Sommige armbanden worden rond de pols bevestigd, andere glijden over de hand. Een ander type armband is een schakelstijl, die zo is gemaakt dat hij comfortabel om de pols past en waarbij de schakels op verschillende manieren kunnen bengelen.

Overdrijf het niet

Een hele arm van jangly armbanden is meestal een mode faux pas, tenzij je het dragen van een hippie kostuum. Een paar armbanden stapelen is meestal prima, maar de experts raden aan dat je totale breedte van armbanden niet meer dan een paar centimeter van je arm in beslag neemt. Als je twijfelt, ga dan voor minder. Een enkele elegante tennisarmband aan de arm of een paar slanke manchetten kunnen een meer uitgesproken statement zijn dan stapels armbanden die tot aan beide ellebogen reiken.