Danai Media
Image default
Auto's en Motoren

De beste rijschool van Alphen aan den Rijn en omstreken

Bij de beste rijschool van Alphen aan den Rijn en omstreken, bent u aan het juiste adres voor goede rijlessen met de juiste ondersteuning. Zo heeft de Rijschool in Alphen aan den Rijn een erg hoog slagingspercentage en zijn wij erg goed met jonge leerlingen. Iedere leerling is anders en heeft dan ook op zijn beurt goede begeleiding nodig. Wij merken gewoon wanneer je leerlingen zich altijd goed op hun gemak voelen. Doordat ze dus de begeleiding krijgen die ze nodig hebben en zien we dus dat het hun rijgedrag positief bevorderd. En zorgt dit er op zijn beurt weer voor de hoge slagingspercentages. Twijfelt u aan onze Rijschool in Alphen aan den Rijn weet dan dat je altijd langs mag komen voor een gratis proefles. 

Veel aandacht voor de leerling

Bij de Rijschool in Alphen aan den Rijn vinden we het belangrijk dat alle aandacht naar de leerling gaat tijdens de les. Zo zul je onze instructeurs nooit op de telefoon zien tijdens een rijles en vinden we het belangrijk je ontwikkeling goed te bevorderen. En de juiste adviezen geven wanneer je vastloopt tijdens de opleiding. We kunnen in zo’n geval een leerling extra lesmateriaal mee geven zodat hij of zij dit kan oefenen thuis. En we het altijd voor zorgen iemand pas op te laten voor zijn rijbewijs wanneer de leerling er dan ook echt klaar voor is. Om zo te voorkomen dat iemand opnieuw examen moet doen en dan op extra kosten wordt gejaagd.  

Aanmeldingsformulier

Wanneer je bij ons besluit te gaan lessen is het belangrijk dat je een aanmeldingsformulier invult deze kun je opvragen via de website. En daar vul je onder ander je gegevens in en tijden waarop het jou het beste uitkomt om te lessen. Op deze manier kunnen wij alvast kijken welke instructeur het beste uitkomt als het gaat om de planning. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen voor verdere informatie.